Pro Ambient Suceava Srl

Str.Marasesti,Nr.44, Bl.T1, Parter
720182 Suceava

Telefon:
0330 803 630 Call
Fax:
0330 803 630
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

Pro Ambient Suceava ofera o gama diversificata de produse si servicii perfect adaptate nevoilor clientilor. De asemenea, reusim sa aducem in prim plan cele mai noi tendinte si surse de inspiratie in materie de decoratiuni si design interior.
Colaborarea cu renumitele brand-uri producatoare din domeniul amenajarilor, garanteaza calitatea solutiilor oferite.

Profil lung
Pro Ambient Suceava ofera o gama diversificata de produse si servicii perfect adaptate nevoilor clientilor. De asemenea, reusim sa aducem in prim plan cele mai noi tendinte si surse de inspiratie in materie de decoratiuni si design interior. Produse: - vopsele lavabile - lacuri si lazuri pentru lemn - vopsele si tencuieli decorative - tapet, fototapet, stickere - baghete si profile decorative - parchet, mocheta, - gazon artificial de ultima generatie - sine si galerii pentru perdele Colaborarea cu renumitele brand-uri producatoare din domeniul amenajarilor, garanteaza calitatea solutiilor oferite.

Persoane de contact

BALTA MARIUS - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0330 803 630
Fax:
0330 803 630

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Pro Ambient Suceava Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Servicii


Zona de lucru

Radauti, SUCEAVA, Iasi, Piatra-Neamt, Gura-Humorului, Falticeni, Vatra Dornei, Bacau, Botosani, Siret, s.a.

Metode de plată disponibile

Numerar, Tranzacţie bancară
Facebook Google+

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Amenajari interioare, Lacuri, Finisaje, Mocheta, Tapet, Tencuieli Decorative, Vopsele Lavabile, Parchet Stratificat, Stickere, Baghete, Vopsele Decorative, Materiale Finisaje, Gazon Artificial, Galerii Perdele, Profile Decorative, Fototapet, Sine Perdele, Tapet Fibra de Sticla, Decoratiuni de Lux, Roberto Cavalli, Finisaje Profesionale, Decor de Lux, Tapet Omexco, Colectii Tapet