Oyl Company S.R.L, Slobozia

Soseaua Amara 10
920049 Slobozia
Ialomiţa
Telefon:
0243/216421 Call
Fax:
0243/232 768
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

OYL COMPANY SRL isi desfasoara activitatea in judetele Ialomita, Braila si Prahova, concentrandu-ne atentia asupra distributiei de materiale de constructii cat si asupra constructiilor civile si industriale.

Profil lung
OYL COMPANY SRL s-a impus prin calitatea si fiabilitatea produselor, prin respectul si interesul pe care il acorda clientilor sai, prin adaptarea rapida la cerintele pietei, in prezent avand o indelunga experienta in domeniul materialelor de constructii.

Păreri

bujor

materiale de constructie

, 19 decembrie 2009

am avut de nenumarate ori nevoie sa imi cumpar diverse materiale de constructie si am apelat la ei desii au depozitele la iesirea din orasul slobozia si in tandarei din cate stiu. Imi place foarte mult ca sunt costurile mai mici decat in alte depozite de gen si gasesc si o mai mare diversitate. in plus la o anumita cantitate de produse se ofera transport gratuit.
Tags: ## materiale de constructieScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Oyl Company S.R.L!

Cunoşti firma Oyl Company S.R.L? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Producator, Materiale, Materiale de Constructii, Constructii Civile, Adezivi, Instalatii sanitare, Pvc, Termice, Comert materiale Constructii, Tamplarie Aluminiu, Materiale Constructii Comert, Caramida, Pavele, Tigla, Bca, Boltari, Prefabricate, Constructii, Pavaje, Civila, Canalizari, Constructii Speciale, Pavaj, Amenajari exterioare, Comert, Pietre, Constructie, Constructori Civil, Special, Producatori, Producatori Pietre Pavaj, Interioare, Constructori Industrial, Consultanta la Proiectare