Grup Scolar "Mihai Eminescu", Slobozia

Str. Lacului 10
920024 Slobozia
Ialomita
Telefon:
+40 (243) 231542 Call
Fax:
+40 (243) 231542
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

O scoala (grup scolar) in plina ascensiune in invatamantul ialomitean.
O scoala care dispune de un colectiv didactic format din profesori recunoscuti pentru inaltul profesionalism si talent pedagogic.
O scoala recunoscuta pentru introducerea calculatorului în educatie.
O scoala care isi respecta partenerii, elevii, parintii, considerandu-i parteneri in procesul educativ.
O scoala de maxima securitate fizica si psihica.

Profil lung
Destinat deopotriva celor din interiorul, cat si celor din exteriorul scolii noastre, proiectul institutional de dezvoltare a scolii, ne-a concentrat atentia asupra finantarilor educatiei, asigurand analiza tuturor domeniilor functionale ale managementului: curriculum, resurse material - financiare, resurse umane, relatii sistemice si comunitare.
Proiectul scolii tine seama de complexitatea, diversitatea si amplitudinea activitatilor din scoala noastra. El este rezultatul analizei si reflectiei critice asupra situatiei de fapt si exploreaza resursele existente pentru atingerea obiectivelor propuse si satisfacerea nevoilor organizatiei. Proiectul de dezvoltare institutional a scolii reprezinta expresia politicii de dezvoltare a acesteia. El a fost elaborat avandu-se in vedere mediul si conditiile concrete in care functioneaza scoala noastra precum si tendintele de evolutie ale acestora.
Managerul de proiect si-a asumat responsabilitatea de a promova o cultura organizationala care sa-i incurajeze pe fiecare dintre cei implicati in demersul comun de atingere a obiectivelor proiectului. Coordonatorul de proiect considera ca lucrarea contribuie la implementarea reformei educationale pana la nivelul scoala-clasa de elevi - comunitatea locala.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Grup Scolar "Mihai Eminescu"!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Grup Scolar, Elevi, Cadre Didactice, Discipline, Clase, Profil Tehnic, Lucrator In Electrotehnica, Atelierele de Creatie, Scecializari, Industria Textila Si Pielarie, Eco Scoala