Sc Taboo Inc Srl, Sibiu

Sibiu, Strada Malului, Nr. 6, In Spatele Benzinariei Rompetrol
550107 Sibiu

Telefon:
0743793286 Call
Fax:
0369432939
Fax:
0369815057
Site:
E-mail:
office@taboo.ro
Pagină verificată, Ultima actualizare acum 2 luniPagină verificată
Ultima actualizare acum 2 luni

Rută

Site

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo ofera servicii de inalta calitate in domeniul de vanzare, cumparare si inchiriere de aprtamente, case, vile, garsoniere, terenuri si spatii comerciale.

Profil lung
Agentia imobiliara Taboo este cea mai eficienta agentie imobiliara, deja cunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, cat si pentru promptitudinea si seriozitatea de care da dovada. Aici primesti cele mai bune idei, consultanta si promovare gratuita cat si sprijin in efectuarea formalitatilor. Agentia Taboo are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Echipa noastra vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesional a cerinţelor clienţilor săi persoane fizice, juridice, instituţii etc. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor pietei actuale, suntem în măsură să vă oferim consilierea de care aveti nevoie in domeniul imobiliar.

Secretul nostru este ca ne bucuram sa fim o echipa in adevaratul sens al cuvantului si sa impartasim aceleasi valori profesionale si personale, in beneficiul clientilor nostri.

Persoane de contact

Taboo Secretariat - MARKETING

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0369432939
Mobil:
0743793286
Fax:
0369815057

  Păreri

  Scrie tu prima părere pentru Sc Taboo Inc Srl!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  Servicii
  - Cumpărări / vânzări imobile; - Închirierea sau administrarea proprietătilor; - Consultantă imobiliară; - Vizionări gratuite; - Servicii profesionale de fotografiat proprietăti; - Asistentă pentru siguranta tranzactiilor 100%; - Estimarea taxelor aferente tranzactiilor; - Participarea la
  Detalii despre produs

  Servicii

  Știri

  Articole

  Parteneriat

  Produse


  Zona de lucru

  Sibiu, Alba, Bucuresti

  Limbi străine vorbite

  Engleza, Germana, Italiana

  Metode de plată disponibile

  Numerar, Tranzacţie bancară
  Facebook Twitter Google+ LinkedIn YouTube

  Cuvinte cheie

  Cuvinte cheie:

  Imobiliare, Apartamente, Inchirieri Apartamente, Vanzari Apartamente, Agentia Imobiliara