Agentia Imobiliara Taboo, Sibiu

Sibiu, Strada Malului, Nr. 6, In Spatele Benzinariei Rompetrol
550107 Sibiu

Fax:
0369815057
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Pagină verificată, Ultima actualizare acum 3 luniPagină verificată
Ultima actualizare acum 3 luni

Rută

Site internet

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo ofera servicii de inalta calitate in domeniul de vanzare, cumparare si inchiriere de aprtamente, case, vile, garsoniere, terenuri si spatii comerciale.

Profil lung
Agentia imobiliara Taboo este cea mai eficienta agentie imobiliara, deja cunoscuta pentru calitatea serviciilor pe care le ofera, cat si pentru promptitudinea si seriozitatea de care da dovada. Aici primesti cele mai bune idei, consultanta si promovare gratuita cat si sprijin in efectuarea formalitatilor. Agentia Taboo are capacitatea de a pune la dispoziţia clienţilor săi o mare varietate de servicii legate de activităţile de pe piaţa imobiliară. Echipa noastra vă sta la dispozitie cu toata gama de tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari si inchirieri de case, apartamente, garsoniere, birouri, spatii industriale, comerciale, depozite, hale etc.

Obiectivul principal al companiei îl reprezintă abordarea în mod profesional a cerinţelor clienţilor săi persoane fizice, juridice, instituţii etc. Combinând experienţa practică acumulată pană în prezent cu îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor pietei actuale, suntem în măsură să vă oferim consilierea de care aveti nevoie in domeniul imobiliar.

Secretul nostru este ca ne bucuram sa fim o echipa in adevaratul sens al cuvantului si sa impartasim aceleasi valori profesionale si personale, in beneficiul clientilor nostri.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Agentia Imobiliara Taboo!

Împărtășește-ți experiența!


Servicii


Zona de lucru

Sibiu, Alba, Bucuresti

Limbi străine vorbite

Engleza, Germana, Italiana
Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Imobiliare, Apartamente, Inchirieri Apartamente, Vanzari Apartamente, Agentia Imobiliara