copilas.ro, Satu Mare

Of. Postal 1, Cp 27
Satu Mare

Telefon:
0742.701.535 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

De la bun inceput dorim sa mentionam ca doar prin seriozitate vom putea oferi un comert de calitate pe termen lung. Ne dam silinta in acest sens. Poate ati cumparat din diferite locuri hainute pentru copii si nu peste mult timp ati observat ca se deformeaza, se decoloreaza si bineinteles nu mai sta bine pe copil. Parintii sunt intr-o dilema: vor ceva de calitate si care sa stea bine pe copiii lor, dar nu ar vrea sa cheltuiasca mult pe copilul care creste vazand cu ochii si care nici prea atent cu hainele nu este.

Profil lung
Asa cum este mentionat si in cadrul produselor pe site, hainele sunt de doua categorii si din doua surse: haine noi originale aflate la un pret mult redus fata de ceea ce este pe piata. Aceasta sunt produse ale unor marci consacrate si de o calitate ridicata. Pretul redus se datoreaza faptului ca sunt luate in sistem outlet. Sistemul outlet in Anglia si Sua presupune ca marfa din magazine care nu a fost vanduta intr-un sezon, se vinde catre comercianti la preturi mult inferioare si in cantitati mari. Sunt produse ale unor marci consacrate in domeniul vestimentatiei la preturi accesbile.
A doua sursa sunt haine second hand, tot produse originale de marca. Majoritatea acestora nu au urme de uzura, dar este specificat in dreptul fiecarei hainute starea in care se afla aceasta. In majoritatea cazurilor sunt haine noi la care le este rupta eticheta, haine noi cu o mica pata care iese la spalat sau haine care au fost spalate odata. Daca totusi aveti rezerve in cazul acestei categorii comandati foarte putine pentru a le testa.
Noi respectam decizia dvs. de aceea oferim ambele variante.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru copilas.ro!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Pantaloni, Haine Copii, Pulover, Vesta, Haine Second Hand, Bluzita Tip Rochita Nou Nascut, Body Pumpkin Patch Nou Nascut, Haine Noi Originale, Jacheta de Blugi Copii, Sarafan Ladybird Fetita, Fusta George Fetita, Fusta de Blugi, Vesta Baieti