Comat, Satu Mare

Strada Magnoliei, Nr. 51
440198 Satu Mare

Telefon:
0261-769777 Call
Fax:
0261-769850
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Avem deosebita placere sa va prezentam firma noastra, "COMAT" S.A. Satu Mare, care a fost infiintata in 1972 ca o Intreprindere Teritoriala de Aprovizionare, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor industriale, ea functionand neintrerupt pana in prezent.

Profil lung
Incepand cu 7 decembrie 1993, capitalul social a fost in intregime privatizat.

In prezent COMAT S.A. Satu Mare are un renume de firma care practica un comert profesionist, acest fapt fiind apreciat atat de furnizorii cat si, mai ales, de beneficiarii nostri.

Partenerii incheie afaceri cu noi pentru a avea produse de calitate, livrate la timp si nu in ultimul rand la preturi competitive.
Interesul major al firmei SC COMAT SA Satu Mare este satisfacerea cerintelor partenerilor prezenti si viitori. Am fi fericiti, daca v-ati convinge de eficienta conlucrarii cu firma COMAT S.A. Satu Mare.

Sansa va apartine Dumneavoastra, dar nu uitati, suntem intodeauna pregatiti sa fim cei mai buni.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Comat!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Instalatii, Materiale, Materiale de Constructii, Electrice, Diverse, Scule, Vopsele, Lacuri, Chimice, Izolatii, Cupru, Produse Metalurgice, Grunduri, Alama, Bronz, Discuri Abrazive, Policarbonat, Masini de Gaurit, Betoniere, Profile Laminate, Corniere, Europrofile, Oteluri Inoxidabile, Masini de Tencuit, Rotund, Heb, Patrat, Hem, Hexagonal, Hss, Truse de Scule Profesionale, Tevi Si Tuburi Pvc, Zincată, Burghie Sds, Dispozitive Si accesorii, Cutată, Oţel Lat, Tablă Groasă Laminata, Elemente Si Organe de Asamblare, Tabla Si Tevi din Aluminiu, Striată