Casa de Asigurari de Sanatate Valcea, Râmnicu Vâlcea

Strada General Magheru 27
240195 Râmnicu Vâlcea
Vâlcea
Telefon:
+400250 738 035 Call
Fax:
+400250 734 949
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
08:30 – 18:30
marţi
08:30 – 16:30
miercuri
08:30 – 16:30
joi
08:30 – 16:30
vineri
08:30 – 16:30
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este inchis

Orar Casa de Asigurari de Sanatate Valcea

Site

Descriere

Tel-Verde : 0800.800.960

Profil lung
Stimaţi asiguraţi, Suntem bucuroşi să întrăm în dialog cu dumneavoastră şi pe această cale.
Instituţia noastră, face parte din sistemul asigurărilor sociale de sănătate şi este menită să vă reprezinte şi să vă apere interesele.
Poate că deja ştiţi, funcţionarea acestui mecanism se bazează pe principiile solidarităţii şi subsidiarităţii.
Cu alte cuvinte, cei care au o sursă de venit trebuie să contribuie şi pentru cei care, din diverse motive, independente de voinţa lor sunt lipsiţi de această posibilitate.
Proporţia de participare la constituirea Fondului Naţional Unic de Asigurări Sociale de Sănătate este de un contribuabil la patru persoane (între acestea se numără copiii şi tinerii până la vârsta de 26 de ani dacă urmează o formă de învăţământ şi nu au o sursă proprie de venit, pensionarii cu pensii mai mici de 1.000 lei lunar, persoanele asistate social persoanele cu dizabilităţi fizice etc.)
Este limpede că la un asemenea nivel de contribuţie sumele colectate pentru sănătate nu vor fi suficiente şi trebuie să fie completate de la Bugetul Naţional.
De altfel, în întreaga lume, acolo unde există sisteme sociale de asigurări de sănătate, acestea necesită şi parcurg reforme substanţiale.
Sănătatea costă tot mai mult şi este un bun de care nu se poate lipsi nici cetăţeanul şi nici societatea.
Noi suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă înţelege şi a vă rezolva problemele, potrivit competenţelor legale cu care suntem investiţi.
Vă invităm să consultaţi acest site unde veţi găsi informaţii utile şi actuale şi, dacă aveţi nedumeriri sau propuneri să ne contactaţi.
Vă mulţumim şi, înainte de toate, dorim să fiţi sănătoşi!

Rută

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Casa de Asigurari de Sanatate Valcea!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Asigurare Medicala, Asigurari medicale, Dispozitive medicale, Materiale sanitare, Cas, Casa de Asigurari de Sanatate, Concediu Medical, Card European, Concediu de Boala, Beneficiere servicii medicale, Asigurări Sociale de Sănătate, Asigurări de Sănătate, Beneficiere Medicamente, Consultanta Asigurari de Sanatate, Card European Provizoriu, Certificat Provizoriu Card European, Contract cu Cas, Furnizori Medicamente, Asigurari Sociale de Sanatate, Monitorizare Tarife servicii medicale, Compensare Medicamente, Beneficiere servicii medicale Preventive, Finantare servicii medicale, Beneficiere de servicii medicale Curative, Card European de Asigurari Sociale de Sanatate, Acordare Card European, Asigurat Medical, Furnizori servicii medicale, E106, Certificat Provizoriu de Inlocuire A Cardului European, Finantare servicii de Ingrijire A Sănătăţii, Formular E106, Dreptul la Medicamente, Dreptul la servicii medicale, E112, Formular E112, Informatii Asigurari de Sanatate