Kaufland Pitesti, Piteşti

Strada Exerciţiu 216
110210 Piteşti
Argeş
Telefon:
03 7209 25 01 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
07:30 – 22:00
marţi
07:30 – 22:00
miercuri
07:30 – 22:00
joi
07:30 – 22:00
vineri
07:30 – 22:00
sâmbătă
07:30 – 22:00
duminică
08:00 – 20:00

Este deschis

Orar Kaufland Pitesti

Descriere

Au trecut deja peste 5 ani, de când Kaufland se numară printre cele mai populare locaţii de cumpărături din România. Astăzi, clienţii noştri sunt mulţumiţi deoarece pot alege pentru a-şi face cumpărăturile, din peste 1 000 de magazine Kaufland din România, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi Germania, şi pot profita astfel din plin de toate ofertele şi serviciile noastre.

Garantăm preţuri avantajoase la mii de produse! Fie că este vorba de mezeluri şi carne, produse lactate şi alimente congelate, fructe şi legume sau cosmetice şi produse de uz casnic, la Kaufland preţurile sunt cu adevărat mici! În peste 1000 de magazine din Europa!

Profil lung
Rulajul mare de marfă comercializat zilnic, presupune aprovizionarea cu cantităţi însemnate de produse. Astfel obţinem reduceri la preţurile de achiziţie, care alături de o bună organizare a logisticii, contribuie la preţuri de vânzare foarte bune. De la noi poţi cumpăra zilnic la preţuri avantajoase! Profită de reducerile noastre de preţuri şi de ofertele săptămânale atractive! În noi poţi avea încredere!

La Kaufland calitatea este importantă. În fiecare zi vom face tot posibilul, astfel încât să vă oferim cea mai bună calitate. Produsele noastre sunt supuse periodic testelor prin intermediul institutelor de verificare independente şi au fost deja premiate de mai multe ori.
În plus, ne-am angajat în stabilirea celor mai înalte standarde de calitate ale produselor noastre şi de a căuta noi furnizori în mod constant, ce respectă cu atenţie aceste standarde. Aflaţi mai multe despre standardele noastre de calitate.

K-Classic - găsiţi această marcă proprie numai la Kaufland. K-Classic vă oferă o calitate controlată a mărcii, la cel mai bun preţ. Garantat! Cel mai bine vă convingeţi de calitatea excelentă a K-Classic, data viitoare când faceţi cumpărături!Acordaţi atenţie simbolului roşu distinctiv K-Classic de pe ambalaje şi panourile cu cel mai bun preţ de pe rafturi.

Rută

Păreri

neagoe alina

magazin frumos

, 18 februarie 2014

ecurat disciplinat dar nu lasa angajati sa ea la reducere nu au voe nici cind sint in libere si gasesc pe rafturi de reducere.
NICOLAESCU GETA

CEL MAI TARE MAGAZIN

, 25 decembrie 2012

IN PITESTI CEL MAI BUN MAGAZIN ESTE KAUFLAND ,AU OFERTE TOT TIMPUL SI VA DORESC SA O TINETI TOT ASA;CRACIUN CU SANATATE SI UN AN NOU CU MULTE OFERTE ...SUNTETI CEI MAI TARI
Corbeanu Alexandru

Kaufland

, 18 decembrie 2009

Este un hypermarket destinat in special alimentelor si bauturilor. Produsele sunt intotdeauna proaspete, curate, nealterate. Este un magazin curat, fara probleme de igiena. Nu imi place la acest hypermarket ca iesirea se afla pe partea opusa a intrarii, adica ca sa iei trebuie sa treci prin tot magazinul. Un lucru bun este felul in care sunt dispuse casele de plata, fiind multe pe un spatiu destul de mic, dar acestea neaglomerand locul.
Tags: ## alimente# hypermarket# kauflandScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Kaufland Pitesti!

Cunoşti firma Kaufland Pitesti? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Hypermarket, K-Classic