Arcoplast Anvelope, Piteşti

Sos Bucuresti Pitesti Km 110, nr 150
Piteşti
Argeş
Telefon:
0248 221 131 Call
Fax:
0248 221 131
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
09:00 – 13:00
duminică
Închis

Este deschis

Orar Arcoplast Anvelope

Pentru programari, va rugam folositi numerle de telefoane de pe pagina de prezentare a firmei sau contactati-ne pe e-mail.

Descriere

Arcoplast s-a înfiintat în anul 1992 si a cunoscut o ascensiune sigura datorita respectarii unor principii de baza: respect fata de clienti si urmarirea unor standarde ce calitate cât mai ridicate. Recunoasterea acestor standarde au fost recunoscute oficial înca din 2002, când Arcoplast a obtinut Certificarea ISO 9001 pentru implementarea sistemului de calitate. Ca importator si distribuitor de anvelope Arcoplast SRL a obtinut rezulatate rapide pe o piata extrem de strânsa, în care principalele atuuri pentru succes sunt calitatea si pretul.

Profil lung
Va oferim servicii de calitate cu ajutorul echipamentelor performante si cu ajutorul personalului instruit. Printre serviciile oferite in service-ul nostru de roti se numara: Montarea si demontarea rotilor, montare si demontare anvelopa de pe janta, echilibrarea rotilor, repararea anvelopelor, indreptat jenti, presiune cu azot, hotel anvelope. Pe langa aceste servicii in cazul in care aveti nevoie de anvelope noi echipa noastra de vanzari cu o experienta indelungata in acest domeniu va poate oferi consiliere gratuita in alegerea celei mai potrivite anvelope pentru necesitatile dumneavoastra astfel incat sa putetui folosi autoturismul in coditii de maxima siguranta si confort.
Incepand cu luna martie 2012 am lansat o unitate de service mobil care este menita sa ridice calitatea si complexitatea serviciilor noastre venind mai aproape de client, mai exact la dumneavoastra la sediu sau domiciliu. Cu ajutorul echipamentelor performante si cu ajutorul personalului instruit va putem oferi servicii de calitate atat la locatia clientului cat si in service-ul nostru.
Serviciile oferite de unitatea de service mobil: -Montari si demontari de roti si anvelope pentru : autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, industriale si agricole de mari dimensiuni -Echilibrari dinamice pentru: autoturisme, autoutilitare, SUV, cu masina de echilibrat, camioane cu pulbere electrostatice. -Reparatii anvelope pentru autoturisme, autoutilitare, SUV, camioane, industriale si agricole -Program de inspectie si monitorizare a anvelopelor de pe masinile dumneavoastra -Interventii rutiere NON STOP pentru autovehiculele imobilizate in trafic.

Persoane de contact

Cristian Ancuta - VÂNZĂRI

E-mail
Trimitere mesaj
Telefon:
0248 221 131
Mobil:
0752 229 949
Fax:
0248 221 131

  Păreri

  Scrie tu prima părere pentru Arcoplast Anvelope!

  Împărtășește-ți experiența!


  Produse

  Anvelope
  Anvelope
  Anvelope de vara si de iarna. Marci comercializate: Bridgestone, Firestone, First Stop, Marangoni, Michelin
  Detalii despre produs
  Jante
  Jante aliaj
  Jante aliaj usor. Marci comercializate: BORBET, MSW, SPARCO, OZ.
  Detalii despre produs

  Servicii

  Produse


  Zona de lucru

  Pitesti, Arges

  Metode de plată disponibile

  Numerar, Maestro, MasterCard, Visa, Tranzacţie bancară
  Facebook Google+

  Cuvinte cheie

  Cuvinte cheie:

  Piese Auto, Service Auto, Anvelope, Service Roti, Accesorii Auto, Echilibrare Roti, Vulcanizare, Jante, Uleiuri, Vanzari Anvelope, Vanzari Online, Hotel Anvelope, Service Mobil, Vulcanizare Mobila, Diagnoza Compiuterizata