Spitalul Pelican, Oradea

Strada Corneliu Coposu 2
410469 Oradea
Bihor
Telefon:
0259 407 940 Call
Fax:
0259 407 941
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Grupul Pelican este cel mai mare furnizor privat de servicii medicale integrate din Transilvania, cu peste 170.000 de pacienti anual. Spitalul Pelican, asigura consultatii medicale, investigatii de imagistica si laborator, serviciu de ambulanta si urgenta 24/ 24 h.

Profil lung
Spitalul Pelican are 87 de paturi impartite in saloane de 1 sau 2 paturi, unde toti pacientii beneficiaza de monitorizarea starii de sanatate 24h/24h, 7 zile din 7. Fiind un spital privat, siguranta si confortul pacientilor a fost pus pe primul loc, toate paturile fiind reglabile electric, saloanele fiind prevazute cu televizoare, prize rapide de oxigen si vacuum, sistem de alarmare a asistentei, monitor de functii vitale si sisteme de administrare a medicatiei intravenoase cu autocontrol. Blocul operator are in prezent 6 sali de operatie; dotarea tehnica exceptionala, precum si sistemele inovatoare de control a sterilizarii si integritatii aerului din salile de operatie (climatizare automata cu flux laminar), a sterilizarii instrumentarului chirurgical (sterilizare cu formaldehida), instalatie de apa sterila, sunt doar cateva dintre atuurile Spitalului Pelican. Tehnicile operatorii minim invazive, dublate de tehnica medicala extrem de performanta si unica in zona (de ex.
litotriptor extracorporeal, unitate de electrochirurgie de inalta performanta cu Ligasure, unitate de ablatie cu radiofrecventa, sisteme videoendoscopice de inalta calitate) scurteaza durata de spitalizare si recuperare a pacientilor internati. Specialitatile chirurgicale abordate cu succes sunt urmatoarele: ortopedie, urologie, chirurgie generala, gastroenterologie, oftalmologie, ORL, neurochirurgie. Pe langa specialitatile chirurgicale, pacientii pot beneficia de tratamente si internari si pentru urmatoarele specialitati medicale: gastroenterologie, cardiologie, medicina interna, neurologie si diabetologie.
Spitalul Pelican este acreditat de MSP ca si spital clinic si are contract de prestari servicii pentru spitalizare cu CJASSBH. Ambulatorul Spitalului Pelican are toate specialitatilie medicale.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Spitalul Pelican!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Farmacie, Medicina, Laborator, Chirurgie, Cardiologie, Oftalmologie, Neurologie, Orl, Optica, Urologie, Policlinica, Ortopedie, Gastroenterologie, Imagistica Medicala, Neurochirurgie, Operatie, Diabetologie, Spital Privat, Complex Medical, Centrul de Radiologie, Consultatie medicale