Praktiker Oradea

Str. Ogorului Nr. 65 B,
Oradea
Bihor
Telefon:
0259.409.120 Call
Fax:
0259.409.158
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Program: luni - sâmbătă 8.30 - 21.00; duminică 9.00 - 18.00.
Praktiker România s-a impus ca lider al pieţei do-it-yourself, un sector extrem de dinamic şi tot mai competitiv. Ne-am asumat acest rol de la începutul activităţii, încercând să ne apropiem cât mai mult de clienţii noştri şi de aşteptările pe care ei le au. Am reuşit astfel să ne extindem reţeaua foarte repede, în toate regiunile ţării. Prin soluţiile de amenajare oferite sub marca Praktiker, ne propunem să câştigăm în continuare încrederea unui număr tot mai mare de oameni.

Profil lung
Atât în ţara de origine, cât şi pe celelalte pieţe unde are magazine, grupul Praktiker ocupă poziţii de top în sectorul do-it-yourself. În România, Praktiker s-a impus ca lider al pieţei, cu cea mai mare reţea de magazine specializate şi cel mai dinamic ritm de expansiune. Înfiinţată în anul 2002, Praktiker România a deschis primul magazin în luna septembrie a aceluiaşi an, în Voluntari, judeţul Ilfov. Tot aici a fost construită şi clădirea unde funcţionează sediul central al companiei.
Descriere limbă străină
Praktiker offer comprises more than 40,000 products ? building materials, decorations for interior and exterior, sanitary accessories, furniture, electronic products and home appliances, gardening products. Added to these, our company offers a wide range of adapted services that can be accessed right in the store: special orders, chromatic mixer for dyes, financial services, transport service, products return guarantee, wood cutting and sewing services.

Păreri

Rozik Lorina

Angajati

, 30 septembrie 2011

Sunt forate multumita cu serviciile firmei. Angajatii sunt forte simpatici si ajut forte mult pentu alegerea produsului potrivit. Gama produselor este forte mare.
Tags: #angajati#produs#serviciiScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Ioana Andrea

Praktiker

, 30 decembrie 2009

Eu sincer n-am fost niciodata la acest supermarket,dar am auzit de la verisoara mea care a fost ca este un supermarket mare si gasesti aproape orice sortiment de produse.
Borciu Cornel

Praktiker

, 29 decembrie 2009

Imi place magazinul pt. ca are o suprafata mare si o gama variata de produse pt. gospodarie la preturi avantajoase si au si personal specializat in a consilia clientul pt ca sa aleaga produsele de care chiar are nevoie
Gergely Timea-Bernadette

:(

, 23 decembrie 2009

Personal nu-mi place magazinul.Intotdeauna cand avem nevoie de ceva foarte urgent ori nu gasim ori nu acel anume nu exista la Practiker,daca intrebi pe unul dintre angajati se uita total paralel
Cioara Adela

Praktiker

, 21 decembrie 2009

Magazinul Praktiker mi se pare unul foarte util atunci cand doresti sa-ti renovezi sau sa-ti amenajezi o casa ...si nu numai. Este un magazin foarte mare unde gasesti absolut tot ce doresti, de la A la Z, ceea ce mi se pare foarte bine. Cand voi avea casa mea proprie, voi merge acolo sa imi cumpar tot ce imi trebuie , pentru ca momentan nu mi-am cumparat decat sarma, un ciocan ...lucruri nesemnificative.. :)
Praktiker
Tags: ## gradina# amenajari casaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă


Scrie o părere pentru Praktiker Oradea!

Cunoşti firma Praktiker Oradea? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Aditivi, Baie, Tablouri Electrice, Ochelari, Chiuvete, Polizoare Unghiulare, Odorizante Bord, Sudori, Cheia, Armature, Sorţ Piele, Voal Simplu, De Găurit, Set Mobilier Alb, Generator aer, Conductori de Cupru