Pelican - Policlinica Constantin Nottara, Oradea

Strada Nottara Constantin Bl. C8-C10
410598 Oradea
Bihor
Telefon:
0259 412 311 Call
Fax:
0259 432 374
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Grupul Pelican este in prezent cel mai mare investitor din domeniul privat al asistentei medicale, avand investiti peste 15 milioane de euro; planurile grupului prevad de asemenea extinderea si imbunanatirea serviciilor oferite pacientilor din toata Transilvania. Grupul Pelican este de asemenea si cel mai mare angajator privat de personal medical, in prezent in cadrul grupului lucrand peste 400 de specialisti, atat din cadrul personalului cu studii superioare cat si al personalului mediu. Standardele ridicate de performanta, cat si experienta de peste 11 ani in domeniu au contribuit decisiv la cresterea adresabilitatii si cotei de piata a grupului Pelican.

Profil lung
Începînd cu data de 10.10.2008, odată cu pornirea Spitalului Pelican, aproximativ 12.500 pacienţi au beneficiat de servicii de spitalizare continua, respectiv încă aproximativ 5.000 de spitalizare de zi; dintre aceştia aproximativ peste 7.000 au suferit intervenţii chirurgicale. Durata medie de spitalizare, datorită folosirii tehnicilor minim invazive, a tratamentelor de înaltă calitate, a medicatiei corespunzătoare este foarte redusă datorită recuperării foarte rapide a pacienţilor - aproximativ 2-3 zile pentru majoritatea pacienţilor . Complexitatea cazurilor rezolvate în cadrul Spitalului Pelican, pe tipuri de intervenţiilor chirurgicale, unele dintre ele unice în Transilvania sau în ţara, precum şi îngrijirea profesională a bolnavilor depăşesc cu mult spitalele de stat din ţara. Standardele ridicate de management al igenei, curăţeniei, şi sterilizare a spatiilor şi instumentelor folosite în cadrul Pelican a permis ca infecţiile nosocomiale sau infecţiile clinic apparent să fie redus la minim, în perioada scursă de la deschidere nefiind semnalat absolute nici un caz.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Pelican - Policlinica Constantin Nottara!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Farmacie, Medicina, Laborator, Chirurgie, Cardiologie, Oftalmologie, Neurologie, Optica, Orl, Urologie, Policlinica, Ortopedie, Gastroenterologie, Imagistica Medicala, Neurochirurgie, Operatie, Diabetologie, Policlinica Privata, Complex Medical, Consultatie medicale, Centrul de Radiologie