Leonardo Oradea

Strada Transilvaniei 9
410402 Oradea
Bihor
Telefon:
0259.267.561 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare acum o lună

Orar cu publicul

luni
10:00 – 19:00
marţi
10:00 – 19:00
miercuri
10:00 – 19:00
joi
10:00 – 19:00
vineri
10:00 – 19:00
sâmbătă
10:00 – 18:00
duminică
Închis

Este inchis

Orar Leonardo Oradea

Site

Descriere

Aici puteţi găsi produse de marochinărie, încălţăminte pentru femei, pantofi pentru bărbaţi, genţi şi diverse accesorii.

Profil lung
Pentru a putea asigura in magazine expunerea corecta a noii colectii cat si pentru valorificarea articolelor din colectiile mai vechi, care s-au dovedit mai greu vandabile, firma noastra a alocat 5 magazine tip OUTLET in suprafata totala de 5.532 mp pentru acest lucru. In aceste magazine prin diverse promotii - 1+1 gratis sau reduceri procentuale- sunt comercializate toate stocurile din reteaua Leonardo care nu s-au vandut in intregime in timpul sezonului. In aceste magazine expunerea articolului se face pe marimi, perechea intreaga fiind prezentata la raft si oferita spre vanzare fara cutie.

Rută

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Leonardo Oradea!

Împărtășește-ți experiența!


Servicii


Metode de plată disponibile

Numerar, MasterCard, Visa
Facebook Twitter

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Marochinarie, Sandale, Magazin de Incaltaminte, Papuci pentru Copii

Produse

Pantofi pentru Barbati, Ghete pentru Barbati, Saboti pentru Barbati, Pantofi pentru Femei, Saboţi pentru Femei, Sandale pentru Femei, Cizme pentru Femei, Ghete pentru Femei, Pantofi pentru Baieti, Sandale pentru Baieti, Ghete pentru Baieti, Pantofi pentru Fete, Sandale pentru Fete, Papuci, Şlapi, Espadrile, Pantofi Sport, Ghete Sport, Ghete Converse, Tenisi, Curea Femei, Portofel Femei, Curea Barbati, Pantofi Utilitari, Saboţi Medicali, Ghete Utilitare, Saboti Utlitari

Mărci

Bestwalk, Fernando, Output, Patrol, Afrodita, Amanda, Prima Donna, Fun Girls, Adidas, Kappa, Nike, Puma