Hervis Lotus Center Oradea

Str. Nufarului 30
410533 Oradea
Bihor
Telefon:
+40 259 406 430 Call
Fax:
+40 259 406 433
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare acum 2 luni

Orar cu publicul

luni
10:00 – 22:00
marţi
10:00 – 22:00
miercuri
10:00 – 22:00
joi
10:00 – 22:00
vineri
10:00 – 22:00
sâmbătă
10:00 – 22:00
duminică
10:00 – 22:00

Este inchis

Orar Hervis Lotus Center Oradea

Descriere

Compania Hervis Sports, infiintata in anii ´70 in Austria, are o traditie de peste 30 de ani in domeniul comercializarii de articole sportive de cea mai inalta calitate, la cele mai bune preturi si cu cele mai atractive oferte.

Profil lung
Se numara printre cei mai mari si mai longevivi retaileri in domeniul sportului. Produsele sunt dedicate activitatilor zilnice recreative si sporturilor indoor si outdoor (ciclism, inot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipa, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apa, etc.

Rută

Păreri

dacian.alin84

Hervis

, 22 martie 2011

in urma cu o luna am cumparat paleta pentru tenis de masa la la un pret super si de calitate credeam ca daca zici Hervis zici preturi mari dar nu e asa incercati il recomand
Hervis
Tags: #antrenament#training#ironman#gimnastica#traseu montan#traseu#service schi#service biciclete#oferte#promotii#soldare#iarna#vara#speciale#produse sport#club sportiv#bonus#cont#echipe#outlet#romania#slovenia#austria#croatia#ungaria#cehia#adidas#nike#puma#columbia#mammut#wilson#kettler#scott#fischer#atomic#kilimanjaro#balance#reebok#fila#rollerblade#echipamentScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Davyd

Hervis

, 3 ianuarie 2010

Este un magazin cu o gama mare de articole de sport,cele mai mari producatori cum este NIKE,ADIDDAS,REEBOK,etc.Si eu de multe ori ma duc la Hervis si fiecare data cand intru ceva cumpar!
Tags: ## incaltaminte# imbrachaminte# mingi# echipamente de bodybuilding# etc.Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Rad Gabriel

Articole Sportive

, 31 decembrie 2009

La hervis gasesti aproape orice e legat de sport,preturi acceptabile si produse de calitate foarte buna.Magazinul e foarte mare si personalul e amabil cu toti clientii sai.
Szabo Kriszta

Hervis

, 26 decembrie 2009

In anul trecut s-a deschis Hervis la Oradea, in Lotus Center. Are o gama larga cu imbracaminte si incaltaminte de marci renumite.Merita sa cumpar de acolo.
Tags: ## imbracaminte si incaltaminteScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Gergely Timea-Bernadette

:)

, 23 decembrie 2009

Magazinul Hervis cu marci renumite are preturile accesibile,cate-o data reduse.Tot aseasi calitate ca in celelalte magazine de marci dar poate mai ieftin
Gal Daniel

HERVIS

, 22 decembrie 2009

intradevar ce-i de la HERVIS au cele mai bune articole sportive! la ei chiar gasesti tot ce cauti!si de calitate!!.
Tags: ## articole sportiveScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Cioara Adela ramona

Hervis

, 21 decembrie 2009

Imi place magazinul Hervis si chiar i-am facut prietenului meu un cadou foarte frumos anul aceste din acest magazin: i-am cumparat o racheta de tenis de calitate , de care s-a bucurat mult. De la hervis am o jacheta de anul trecut si sunt foarte multumita de ea, arata foarte bine si acum, desi am purtat-o aproape zilnic timp de un an. Anul acesta mi-am cumparat o pereche de adidasi Adidas, erau la promotie. Acest magazin are oferte foarte bune, merita sa profitam de ele.
Tags: ## adidasi# haine# articole sportiveScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Fernback Janika

Calitate

, 21 decembrie 2009

De cate ori am ocazia si timp ma duc la o plimbare in lotus si tot timpu trec si pe la adidas imi place au haine de calitate un pic cam scumpe dar de calitate "calitatea se plateste"
Tags: ## sport# imbracaminte# haineScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Andreea Ionescu

Hervis

, 21 decembrie 2009

Oferta bogata, multe marci de renume dar atentie cumparati numai cand au promotii, eu putem sa economisesc 60 de roni daca aveam mai multa rabdare.
Tags: ## adidasi# pantofiScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Cioara Adela

despre Hervis

, 19 decembrie 2009

Este un magazin cu multe articole sport be buna calitate. Chiar cand s-a deschis aripa noua de la Lotus Center a fost o oferta la adidasi si ne-am luat si eu si prietenul meu. Vreau sa spun ca dupa un an adidasii mei arata foarte bine.


Scrie o părere pentru Hervis Lotus Center Oradea!

Cunoşti firma Hervis Lotus Center Oradea? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Servicii

Păreri


Facebook YouTube

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Biciclete, Incaltaminte Sport, Aparatura Fitness, Magazin articole sportive