Bioinvest S.R.L, Oradea

Strada Roman Ciorogariu 62
410009 Oradea
Bihor
Telefon:
0259 412 295 Call
Fax:
0259 464 553
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
07:30 – 19:30
marţi
07:30 – 19:30
miercuri
07:30 – 19:30
joi
07:30 – 19:30
vineri
07:30 – 19:30
sâmbătă
08:00 – 14:00
duminică
Închis

Este deschis

Orar Bioinvest S.R.L

Site

Descriere

Centrul medical Bioinvest a reusit sa atraga medici specialisti din toate disciplinele, oferindu-le instrumentele indispensabile pentru a performa. Programele interne de informare si perfectionare continua a asigurat staff-ul medical Bioinvest ca vor fi mereu aproape de varful disciplinei medicale moderne. Mai mult, filozofia corporativa implementata la toate nivelurile organizatiei garanteaza tuturor celor ce trec pragul centrului medical ca vor fi tratati asa cum se cuvine: cu respect, consideratie si profesionalism.

Profil lung
Odata cu introducerea in sistemul informatizat a datelor fiecarui client, calculatorul preia toate sarcinile de organizare, etichetare si monitorizare. Factorul uman are insa locul sau acolo unde este indispensabil. De exemplu, la recoltarea probelor.
Una din preocuparile permanente ale specialistilor care se ocupa cu recoltarea probelor este asigurarea confortului pe toata durata procedurilor si prelevarea acestora in cele mai sigure conditii eliminand complet orice risc prin folosirea ustensilelor de unica folosinta. Odata finalizata recoltarea, probele biologice intra, la randul lor, in atentia calculatorului, fiind din start atribuite fisei corespunzatoare de client creata deja in server.
Dupa etichetare, probele isi incep drumul atent monitorizat catre laboratorul de analize medicale. Traseul urmat de probele biologice de la recoltare pana la analizare este unul foarte strict reglementat, niciodata nu vor iesi pe aceeasi cale pe care au intrat.

Rută

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Bioinvest S.R.L!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Medicina, Chirurgie, Analize, Oftalmologie, Pediatrie, Neurologie, Orl, Dermatologie, Psihiatrie, Acupunctura, Pneumologie, Laboratoare de Analiza, Echografie, Proctologie, Laborator de Analiza, Consultatii pentru Cardiologie