Bijuteria Athena Srl, Oradea

Str. Corneliu Coposu 16
Oradea
Bihor
Telefon:
0733/735.485 Call
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
09:00 – 14:00
duminică
Închis

Este deschis

Orar Bijuteria Athena Srl

Rută

Păreri

roxy_creata

aur

din 23 martie 2011

Bijuerii la cele mai bune preturi gasiti aici majoritatea bijuteriilor mele sunt cumparate de da la "ATENA" va recomand si voua sa vizitati si sa admirati
Tags: #aur#verighete#inel#oradea#bratara#lantisorScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Comentariu

din 14 octombrie 2011

Am ancercat cam la toate bijuteriile din oras sa ami realizeze un anumit tip(model) de bijuterie , raspunsurile Domniilor lor este ; cumparatine din modelele pe care le avem ! Nu a-mi plac aceste ,,Turcisme Plagiate,, Toti bijutierii fac comert , nimeni nu mai realizeaza unikate ?
Antonius74

Cercelul pierdut

din 28 decembrie 2009

Sora-mea si-a pierdut un cercel, asa ca am mers la ei ca sa cumparam un alt set. Angajata care ne-a servit a fost draguta si ne-a explicat de ce nu se merita un anumit model, de ce este celalalt mai bun...in final, a pierdut cam 20 de minute numai cu noi intr-o seara, dar cateva zile mai tarziu am venit si am cumparat de la ei, dupa ce in prealabil am studiat si alte oferte.
Tags: ## amabilitate# pret corectScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Blasko Gyula

bijuterii

din 23 decembrie 2009

Este un magazin cu o gama variata de bijuterii din aur pe care o vizitez cu placere. Cateodata vizita se termina si cu cumparare, eu fiind multumit de produsele oferite. Personalul este amabil, ajuta la selectarea produsului potrivit. Recomand celor pretentiosi si nu numai.
Tags: ## bijuterii din aurScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Valentin Gal

Bijuteria Atena-parere

din 19 decembrie 2009

Dupa parera mea este un magazin cu o gama larga de bijuterii si accesorii din aur.Pretul pot sa zic ca este acceptabil.
Tags: ## bijuterii# inel# aur# colierScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Alina Popa

Dezinteres total

din 18 decembrie 2009

Eu in schimb am avut o experienta tare neplacuta cu cei de la Athena. Am fost cu logodnicul meu acolo iar angajata ne-a tratat cu indiferenta (probabil de ce eram imbracati casual) si cand am intrebat daca au model de verighete cu aur roz a spus ca ea nu a auzit de asa ceva.. Ce sa faci ei au pierdut niste clienti.
Tags: ## bijuterii athena# dezinteresScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
criket88

inelul meu de logodna

din 17 decembrie 2009

Acum 6 luni am avut cununia cu alesul meu, si am comandat inelele de logodna de la aceasta bijuterie. Am avut niste preferinte mai ciudate in legatura cu gravura din interior, la modelul inelului nu eram inca hotarati, dar angajatii de acolo erau foarte rabdatori si la capat ne-au facut cele mai frumoase inele. Le purtam cu mare mandrie.
Tags: ## inel# bijuterie# logodnaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă


Scrie o părere despre Bijuteria Athena Srl!

Cunoşti firma Bijuteria Athena Srl? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Bijuterii, Ceasuri, Inele, Cercei, Coliere, Verighete, Pandative, Verighete Aur Alb, Bratari Barbati, Verighete din Aur Galben, Butoni din Aur, Inele Femei, Bratari Femei, Set Bijuterii, Inele cu Pietre Pretioase, Cercei Aur Galben, Ceasuri din Aur, Cercei Aur Alb, Lanturi Aur, Pandative din Aur, Cercei Femei Aur, Inele Aur Copii, Veirghete Aur Galben, Bratari Copii, Cercei Aur Copii, Verighete cu Gravare, Bratari din Aur Femei, Inele Aur pentru Copii, Inele cu Diamant, Verighete din Aur Alb, Cercei Circulari, Lanturi de Aur Femei, Lanturi de Aur Barbati, Inele de Lognda