Orange Shop Onesti, Oneşti

Strada Oituz 23
601046 Oneşti
Bacău
Site:
Ultima actualizare acum 3 luni

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
10:00 – 15:00
duminică
Închis

Este inchis

Orar Orange Shop Onesti

Site

Descriere

La Orange Romania, prin proiectele de responsabilitate corporativa, dorim sa avem un rol activ in viata comunitatii, sa provocam o schimbare de atitudine, sa promovam dinamismul si inovatia.
Orange Romania sustine initiative si proiecte care se bazeaza pe comunicare. Vrem sa aducem valoare comunitatilor in care ne desfasuram activitatea, iar pentru a atinge acest obiectiv credem ca trebuie sa ne implicam mai mult decat doar cu resurse financiare. Vrem sa oferim experienta noastra si timpul nostru.

Profil lung
La casieria Orange primesti informatii despre factura, poti solicita plata urmatoarei facturi cu punctele Thank You acumulate si vei fi reconectat imediat dupa plata facturii daca numarul tau a fost suspendat.
In Orange shop poti plati factura pentru serviciile Orange cu card VISA sau Mastercard si in numerar. Nu ai nevoie de factura; este suficient sa mentionezi numarul de telefon Orange pentru care doresti sa platesti factura.
Tot aici, la Orange shop, poti primi consultanta in legatura cu abonamentul pe care vrei sa il alegi, precum si asistenta pentru telefonul tau. Pentru ca la Orange tu esti intotdeauna pe primul loc.

Păreri

Melinte Catalin

Ii recomand

, 18 decembrie 2009

Am avut de-a face cu aceasta firma de nenumarate ori si de fiecare data mi s-a raspuns cu profesionalism. Niciodata nu am plecat de aici fara a fi complet lamurit.
Tags: ## seriozitate# orange# incredereScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Orange Shop Onesti!

Cunoşti firma Orange Shop Onesti? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Servicii


Metode de plată disponibile

Numerar, MasterCard, Visa
Facebook Twitter YouTube

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Telefoane Mobile, Operator de Telefonie Mobila, Cartele Sim, Abonament Pantera, Abonament Delfin, Orange Young