Harmopan Sa, Miercurea-Ciuc

Strada Harghita 46
530154 Miercurea-Ciuc
Harghita
Telefon:
0266/371.207 Call
Fax:
0266/371.387
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Producator de produse de panificatie, paste fainoase, produse de morarit

Profil lung
Furajuri -tarata de grau -tarata de orzoaica -uruiala -faina de porumb furaj -faina de grau furaj -faina de secara furaj -srot de floarea soarelui Societatea detine o moara de grau, cu o capacitate de productie de 100 tone/zi, o moara de porumb, cu o capacitate de productie de 45 tone/zi la Miercurea Ciuc. O moara de grau cu o capacitate de productie de 72 tone/zi si o moara de secara cu o capacitate de productie de 25 tone/zi se afla la Bradesti.

Păreri

Demeter Szabolcs

Harmopan

, 4 februarie 2010

Zii de zii mananc produse harmopan. Produsele lor sunt intotdeauna proaspete si gustoase. Si preturile sunt conveniabile. Va recomand cu incredere.

Scrie o părere pentru Harmopan Sa!

Cunoşti firma Harmopan Sa? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Producator, Produse Alimentare, Materii Prime, Patiserie, Panificatie, Brutarii, Morarit, Aditivi, Paine, Faina, Morarit Si Panificatie, Grau, Brutarie, Porumb, Paste Fainoase, Amelioratori, Napolitane, Malai, Dulciuri Productie, Consumatori, Orzoaica, Franzela, Paine Graham, Secara, Taitei, Faina de Porumb, Paine Taraneasca, Malai Productie, Paine Toast, Moara de Porumb, Paine Traditionala, Paine cu Seminte, Paine Hipoglucidica, Furajuri, Paine Semialba Tip Harmopan, Paine cu Malti, Paine Secuiesc, Franzela Tip Sandwich, Paine Alba de Casa, Franzela Tonkoly, Paine Alba Simpla, Paine Condimentata, Franzela Alba Feliata