Simpa Trans Srl, Mangalia

Strada Petru Maior 5
905500 Mangalia
Constanta
Telefon:
+40-241-754520 Call
Fax:
+40-241-754520
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

SIMPA TRANS Mangalia reprezinta o firma puternica ce a optat sa isi ofere serviciile tuturor doritorilor. Inca de la infiintare, SIMPA TRANS a urmarit serviciile de calitate, adoptarea unei atitudini responsabile si competente fata de clientii sai.Colaborarea cu firma noastra va ofera avantaje cum ar fi confort, siguranta, seriozitate si rapiditate.

Profil lung
Experienta acumulata, dar si numarul mare de clienti care au apreciat serviciile noastre de transport oferite de a lungul timpului, ne au facut sa ne dezvoltam vertiginos, reusind astfel sa ocupam unul dintre primele locuri in clasamentul firmelor de transport din sud estul tarii. In speranta ca putem fi solutia dumneavoastra, SIMPA TRANS va sta la dispozitie atat la birourile din Mangalia, cat si la statiile sale din Constanta, Bucuresti, Bacau, Onesti, Comanesti, Brasov, Iasi (cat si pe website-ul firmei).

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Simpa Trans Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Transport, Transport Rutier intern, Transport Persoane, Transport de Persoane, Închirieri Auto, Autocare, Rutier Calatori intern, Inchirieri Autocare, Calatorii, Semiremorci, Inchirieri Microbuze, Autobuz, Microbuz, Mijloace de Transport, Transport Calatori, Bilete Ieftine, Transport cu Microbuzul, Transport Comun, Transport Auto Calatori