Timpuri Noi Sa, Jilava

Soseaua Giurgiului 5B
077120 Jilava
Bucuresti
Telefon:
021-318.83.00 Call
Fax:
021-318.83.12
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

S.C. Timpuri Noi S.A. are o lunga istorie de peste 50 de ani in domeniul industriei constructiilor de masini cu o excelenta reputatie atat pe piata interna cat si pe cea internationala.

Profil lung
S.C. Timpuri Noi S.A. are o lunga istorie de peste 50 de ani in domeniul industriei constructiilor de masini cu o excelenta reputatie atat pe piata interna cat si pe cea internationala. De la proiectarea si pana la vanzarea produselor sale, "Timpuri Noi" poate oferi o larga gama de servicii. Un personal inalt calificat asigura realizarea de produse performante, cu termene de livrare si preturi competitive, iar imple-mentarea sistemului de asigurare a calitatii a crescut semnificativ performantele "Timpuri Noi" in ultimii ani.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Timpuri Noi Sa!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Electric, Pistoane, Masini, Electronice, Electrocasnice, Chimice, Prelucrari, Generatoare, Compresoare, Utilaje Scule Vanzari, Neferoase, Utilaje Vanzari, Motopompe, Turnatorie, Echipamente Utilaje, Scule Vanzari, Turnatorii Feroase, Generatoare Electrice, Compresor, Grupuri Electrogene, Motoare Diesel, Feroase, Performante, Separator aer, Industriei, Piata Interna, Elicoidale, Centru de Prelucrare, Compresoare Elicoidale, Constructiilor de Masini, Filtre Electrocompresoare cu Piston, Echipamente Compresoare Elicoidale cu Surub, Echipamente Motoare Diesel, Echipamente aer, Industriei Constructiilor, Masina de Masurat In Coordonate Dea, Echipamente Uscatoare aer Comprimat