Ideo, Iaşi

Sos. Pacurari, Nr. 138
700521 Iaşi

Telefon:
0232 254 336 Call
Fax:
0232 254 336
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Ideo este cel mai nou centru de sprijinire si dezvoltare a afacerilor mici si mijlocii din Iasi. Aici nu te afli doar intr-o cladire de birouri.
Aici gasesti toate conditiile de care ai nevoie pentru a te putea concentra asupra detaliilor esentiale ale afacerii tale, avand in jur toate serviciile si facilitatile pe care ti le-ai putea dori.

Profil lung
Iti doresti ca activitatea ta sa se desfasoare intr-un mediu placut si adecvat nevoilor tale. Pentru asta iti oferim spatii moderne, de clasa A plus, cu birouri ce pot fi compartimentate in suprafete cuprinse intre 30 si 140 mp, precum si spatii deschise care pot fi amenajate in functie de nevoile tale.
Poti sa inchiriezi doar spatiul de birouri de care ai nevoie - care de multe ori poate fi doar un birou - sau poti alege sa imparti cu alti parteneri resursele la care ai acces si sa optezi pentru inchirierea unui birou in regim office-sharing, un concept unic in Iasi.
Mai mult, iti putem oferi un birou chiar daca vrei sa vii aici doar o singura zi. Sistemul de inchiriere birou cu ziua iti da acum mai multa flexibilitate in activitatea de birou.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Ideo!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Organizare Evenimente, Centru de Sprijinire Afacerilor, Centru de Dezvoltare A Afacerilor