Auto Daewoo Srl, Iaşi

Strada Pacurari 101
700515 Iaşi

Telefon:
0232 21.66.28 Call
Fax:
0232 22.66.29
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Demo Total va garanteaza ca nu exista diferente intre piesele comandate si cele pe care le veti primi. Tinta noastra nu este focalizata doar pe un volum cit mai mare al vinzarilor ci si pe satisfactia clientilor nostri, pe colaborari de lunga durata. Toate produsele comercializate de noi sint supuse unui riguros control al calitatii.

Profil lung
Demo Total joaca un rol important pe piata pieselor de schimb Daewoo atit datorita faptului ca importa piese direct din Coreea cit si datorita sistemlui SCC (sistemul computerizat de cotatie) pus la punct de departamentul nostru IT. Prin acest sistem putem sa va oferim cel mai bun pret pentru orice reper solicitat de dumneavoastra. Specialistii nostri sunt gata sa va ajute in rezolvarea oricaror probleme aparute la orice model Daewoo. Pentru asta e suficient sa va inregistrati pe forumul nostru si sa explicati acolo problemele intimpinate.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Auto Daewoo Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Piese Auto, Service Auto, Antigel, Schimb Ulei, Piese de schimb, Dacia Logan, Echilibrari Anvelope, Piese Logan, Piese Dacia, Piese Daewoo, Reparatii Capitale Motoare, Filtre Diagnoza Computerizata, Reparatii Inlocuiri Sistem de Racire, Lichid Frina, Frine pe Stand Computerizat, Ravaglioli Reparatii, Inlocuiri accesorii Motor, Reparatii Inlocuiri sisteme de Evacuare, Reparatii Inlocuiri Sistem de Rulare Reparatii, Lichid Servodirectie, Inlocuiri Sistem de Frinare, Inlocuire Curele Transmisie, Reglaj Geometrie pe Stand Computerizat, Suspensii pe Stand Computerizat, Inlocuiri Suspensii