Sova import Export Srl, Gherla

Strada Alexandru Vlahuta 18/11
405300 Gherla
Cluj
Telefon:
0264.241.417 Call
Fax:
0264.247.774
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

Sova Impex firma ofera servicii de transport de calitate, în condiţii de confort şi siguranţă deosebite. Serviciile oferite clienţilor cuprinde operarea de curse interne regulate in zona Sic-Gherla-Cluj, curse internationale Dej - Budapesta, şi inchirieri de autocare şi microbuze grupurilor organizate cu deplasări atât interne cât şi internaţionale, servicii rent-a-car, taximetre pentru transportul urban.

Profil lung
Sova Impex este unul dintre cei mai mari operatori privaţi de transport din zona Dej-Gherla cu o vechime de peste 10 ani în transportul public de călători. Firma noastra a fost înfiinţată în anul 1995 si dispune de : parc auto propriu cu masini -personal cu experienta si atestate. Mijloacele de transport sunt dotate la standarde europene, cu aer condiţionat, încălzire şi sonorizare. Parcul auto pus la dispoziţia clienţilor este în continuă înnoire, cuprinzând mijloace de transport la cele mai ridicate standarde.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Sova import Export Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Transport, Inchirieri de Autocare, Transportul Angajatilor, Servicii Rent-A-Car, Transport din Zona -, Curse Internationale Budapesta, Taximetre pentru Transportul Urban, Transport de Calitate, Transportul Public de Călători