Drupo S.R.L, Deva

Str Horea, Nr. 212
330139 Deva
Hunedoara
Telefon:
0254 235 130 Call
Fax:
0(254)235131
Site:
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Avand o bogata experienta in domeniu, DRUPO s-a impus prin calitatea lucrarilor efectuate, dar si prin profesionalismul specialistilor sai. Va invitam sa descoperiti cateva dintre aspectele care compun aceasta companie, portofoliul nostru de clienti, iar apoi va asteptam sa ne deveniti colaboratori. Drupo SRL Deva ofera intreaga gama de servicii necesare pentru constructia si intretinerea drumurilor si podurilor.
Societatea noastra are atat dotarea cu echipamente si specialisti, cat si experienta necesara pentru a interveni la timp oriunde si pentru a executa cele mai complexe lucrari din acest domeniu. S.C.
DRUPO S.R.L. Deva este o firma cu capital integral privat romanesc, care, desi infiintata doar in anul 2001 are deja o bogata activitate, realizarile sale datorandu-se in primul rand experientei si profesionalismului personalului angajat permanent sau cu contracte de colaborare, precum si politicii generale a firmei .

Profil lung
DRUPO SRL Deva este cea mai importanta companie hunedoreana care activeaza in domeniul proiectarii, constructiei si al intretinerii drumurilor si podurilor

Păreri

marinescu mihai sorin

drupo serele deva

, 4 mai 2011

sal domnu director am auzit ca firma dumnoavoastra drupo serele am auzit ca firma serioasa si as dori si eu un post daca se poate am mai lucarat in costructi nu problema ? daca se poate astept raspus pe nr meu de tele 0760414036.

Scrie o părere pentru Drupo S.R.L!

Cunoşti firma Drupo S.R.L? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Intretinere, Retele, Drumuri, Poduri, Constructori, Drumuri Si Poduri, Constructii Drumuri, Imbunatatiri Funciare, Portofoliul Nostru de Clienti