Rcs Rds Craiova Patria

Strada Alexandru Ioan Cuza Bl. M5
200398 Craiova
Dolj
Telefon:
0351 400 414 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Pagină verificată, Ultima actualizare acum 2 luniPagină verificată
Ultima actualizare acum 2 luni

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
09:00 – 13:00
duminică
Închis

Este inchis

Orar Rcs Rds Craiova Patria

Rută

Păreri

Adrian_radu

Ce inseamna asta ?

, 6 august 2013

Buna ziua .As vrea si eu sa stiu ce inseamna neseriozitatea asta ? De cand se deconecteaza internetul de 3 ori pe zi in Craiova si astept vreo 5 ore sa revina ? Eu nu platesc aceste servicii ca sa nu am internetul valabil toata ziua . Este de la voi problema.In ultimul timp voi ati tot umblat la conexiune .Cand conexiunea mergea bine ,voi va gaseati sa umblati si sa taiati netul pentru cateva ore ? Ce inseamna asta ? bataie de joc ? Stiu sigur ca e de la voi deoarece nu eram eu singurul care nu avea net. Nu avea net un prieten de al meu care sta intr-un alt cartier .Eu zic sa incetati cu toate aceste opriri subite de internet,altfel ne gasim alt serviciu distribuitor mai bun .Va rog frumos ...Aveti cel mai rapid internet,si e pacat sa il stricati cu angajati incapabili. Buna ziua !

Comentariu

, 9 iulie 2014

aceeasi problema si acum , internetul si semnalul tv este deconectat sau se intrerupe de cateva ori pe zi! mentionez ca locuiesc in cartier craiovita noua si in cazul in care nu se remediaza aceste probleme sunt hotarat sa reziliez contractul
dinca

cablare pe pile

, 4 octombrie 2012

dezolanta,am incheiat un contract cu rcs&rds,cam acum 1luna si au promis ca in 2saptamini ne conecteaza la retea,vorbe goale,au conectat decit 2 persoane cu influenta,mie trasmitindu-mi,ca perioada de conectare este de 90 de zile.PACAT.
Tags: #TELEVIZIUNE#INTERNETScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
benes mihail

grila programe digi

, 2 martie 2012

de ce avem atatea canale de limba maghiara ?inca n-am intrat intr-o viitoare mare regiune cu harghita !?! de ce nu mai multe canale de limba franceza ? la PITESTI mai de graba se vorbeste franceza decat maghiara !
Tags: #maghiara#francezaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă
Negoita Irina

multumesc

, 23 octombrie 2011

multumesc l-am gasit
Negoita Irina

costi rds

, 20 octombrie 2011

Cine il cunoaste pe Costi de la RDS Craiova sau mai are numarul lui de telefon sa ma contaceze pe id bianca_bia467878. A fost asta vara in Targoviste cu oferte si este student anul 4 la Calculatoare in Craiova. Multumesc!
irinairina9999

costi

, 28 august 2011

multumesc, nu mai e nevoie, imi desfiintez adresa de email;
IrinaIrina

Costi

, 26 august 2011

Au fost trimisi saptamana trecuta in Targoviste, 2 angajati de la RDS Craiova cu oferte. As vrea sa iau legatura cu unul dintre ei pe nume Costi. Imi lasase numarul de telefon dar l-am pierdut. Daca vreti sa-i transmiteti adresa mea de email irinairina9999@yahoo.com. Va multumesc.
valdi

Una se spune,...

, 31 decembrie 2009

Pentru serviciu de internet, firma a facut trecerea pe fibra optica, dar desi a anuntat viteze de 100Mbps, aceste nu sunt atinse aproape niciodata
Malmare Ionela

parere

, 25 decembrie 2009

Am si eu abonament la Rds&rcs, la telefon si internet. Pretul la abonament mi se pare acceptabil, imi vin amandoua (telefonul si internetul) pe aceasi factura
Tags: ## rds# craiova# rcsScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă


Scrie o părere pentru Rcs Rds Craiova Patria!

Cunoşti firma Rcs Rds Craiova Patria? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Servicii


Metode de plată disponibile

Numerar, MasterCard, Visa
Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Televiziune Prin Cablu, Telefonie Fixa, Digi Tv, Furnizor servicii de Internet, Digi Tel