Restaurant la Iani, Constanţa

Adresa
Constanţa

Telefon:
0723 52 56 92 Call
Site:
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Restaurant La Iani din Constanta, situat pe malul lacului Tabacarie, organizeaza nunti, botezuri, evenimente, onomastici, majorate, garantand servicii de calitate si o atmosfera de neuitat.
Este dotat cu aer conditionat(climatizare) si incalzire, fapt ce permite functionarea timp de 365 zile pe an. Salonul este luminat natural si dotat cu mobilier nou, mese rotunde, ring de dans cu suprafata mare, scena special amenajata pentru formatie.

Profil lung
Restaurant La Iani, situat la numai cativa metri de malul lacului Tabacarie din Constanta, reprezinta locatia ideala pentru organizarea celor mai frumoase evenimente.


Avand o capacitate de 270 pana la 300 de locuri, Restaurant La Iani asigura desfasurarea in conditii optime a diferitelor evenimente: nunti, botezuri, banchete, logodne, revelioane, serate, aniversari, petreceri, mese festive etc.
Personalul calificat asigura serviciile de calitate. Satisfacerea tuturor exigentelor clientilor reprezinta prioritatea managementului .

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Restaurant la Iani!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Video, Aranjamente Florale, Nunta, Conferinte, Baloane, Invitatii, Sonorizare, Botez, Seminarii, Lumini, Meniuri, Servicii Foto, Ring de Dans, Traducere Simultana, Agenti de Paza, Cascada de Ciocolata, Bar de Fructe, Sculpturi In Gheata, Decoruri Personalizate, Cartonase Personalizate, Cadour