Puls Printing, Constanţa

Bdul. Mamaia Nr. 142, Etaj 1
Constanţa - Intersectia cu Str. Ion Ratiu

Telefon:
0241 611 177 Call
Fax:
0241 611 177
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:00 – 18:00
marţi
09:00 – 18:00
miercuri
09:00 – 18:00
joi
09:00 – 18:00
vineri
09:00 – 18:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este inchis

Orar Puls Printing

Site

Descriere

PULS PRINTING inseamna:
VITEZA DE EXECUTIE - comenzi ce se pot executa pe loc, cat timp beti o cafea, ori in cel mult 24-48h, in functie, desigur, de complexitatea lucrarii!
CALITATE - cand acest aspect primeaza, pentru ca standardele dvs. sunt dintre cele mai inalte, noi va oferim solutii concrete, complete si foarte rapide in vederea promovarii afacerii dumneavoastra.
COMENZI DUPA BUGET - in aceste vremuri in care bugetele pentru publicitate s-au diminuat, noi va oferim posibilitatea de a tipari atat in tiraje mici si medii, cat si in tiraje mari, de la un singur exemplar pana la un milion! *Pentru tirajele mari aveti posibilitatea tiparirii offset. Intrucat notiunea de "tiraje mari" este destul de ambigua, departamentul nostru de vanzari va va sta la dispozitie pentru a stabili impreuna in ce "categorie" se incadreaza comanda dvs. In acest sens, pentru detalii, cotatii sau comenzi, va rugam sa ne trimiteti email pe adresa: sales@pulsprinting.ro.
TIPAR LA ORICE DIMENSIUNE!

Rută

Persoane de contact

Iuliana Tinteanu - VÂNZĂRI

Telefon:
0241 611 177

  Nicoleta Stan - RELAŢII CU PUBLICUL

  E-mail
  Trimitere mesaj
  Telefon:
  0241 611 177
  Mobil:
  0722 456 540
  Fax:
  0241 611 177

   Păreri

   Scrie tu prima părere pentru Puls Printing!

   Împărtășește-ți experiența!


   Produse

   bannere
   Bannere din poliplan (strat textil acoperit cu PVC): * banner cu fata simpla, recomandat a fi printat pe material “frontlit” sau, dupa caz, pe “blockout”; * banner cu dubla-fata, recomandat a fi printat doar pe material “blockout” datorita gradului mai mare de opacitate al acestui
   Detalii despre produs

   Servicii

   Știri

   Articole

   Produse


   Zona de lucru

   Onoram comenzi in toata Europa si nu numai! Conditiile de plata sunt: confirmare plata o.p. avans minim 50%, lei sau euro; diferenta, la data trimiterii transportului catre destinatie prin confirmare ordin de plata!

   Metode de plată disponibile

   Numerar, MasterCard, Visa, Tranzacţie bancară, Euro
   Facebook

   Cuvinte cheie

   Cuvinte cheie:

   Auto, Pliante, Carti de Vizita, Reviste, Bannere, Etichete, Brosuri, Tablouri, Casete Luminoase, Tipar Digital, Invitatii, Flyere, Masuratori, Decorare, Tipar Offset, Felicitari, Autocolant, Meniuri, Laminare, Scanare, Mape de Prezentare, Foi cu Antet, Stickere, Plastifiere, Capsare, Biguire, Rame Click, Mesh-uri, Decorare Sticla, Vederi, Stickere Auto, Afise Postere, Postere de Mari Dimensiuni, Prelucrare Grafica/Conceptie Grafica, Laminare la Rece servicii Inscriptionare, Lipire Simpla, Servicii Montaje, Taiere la Formatul Cerut, Sisteme de Afisaj cu Print Inclus In Pret Rollup Bannere, Autocolant Wallstickere, Wallstickere, Tipar Digital de Mari Dimensiuni Indoor/Outdoor, Hartie Carton, Servicii Finisare, Panouri Stradale Tip A Poeple Stopper, Lipire cu Buzunar, Servicii de Finisare Outdoor/Indoor Taiere, Table-Mates-uri, Steaguri Si Catarge, Copiere/Listare, Indicatoare-Stickere pe Suport Pvc, Indosariere Spiralare