Atp, Constanţa

Bulevardul Ferdinand 7
900726 Constanţa

Telefon:
0241619719 Call
Fax:
0241606681
Site internet:
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site internet

Descriere

ATP - Centrul de formare profesionala este situat in centrul minicipiului Constanta, in incinta fostului Hotel Victoria (Grand) - zona Miga, la intersectia bulevardelor Tomis si Ferdinand (Fosta Republicii). Desi, asociatia functioneaza doar din anul 2008, brandul "ATP" a fost preluat si pastrat de la Asociatia Tineretului Progresist, infiintata in anul 1993, de la care s-a preluat activitatea de formare profesionala, deoarece era cunoscuta de majoritatea constantenilor.

Profil lung
Centrul functioneaza ca o organizatie neguvernamentala, constituita in baza OG 26.2000 cu modificarile ulterioare si are ca obiect principal de activitate, educatia permanenta a adultilor. Desfasurand activitati de calificare/recalificare profesionala, centrul s-a impus in municipiul Constanta ca cea mai activa organizatie de formare profesionala, reusind astfel, sa incheie aici pregatirea profesionala, peste 24000 persoane, in 16 ani de activitate, in diverse ocupatii si calificari, in special in sfera serviciilor.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Atp!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Comert, Posta, Turism, Alimentatie, Restaurante, Hoteluri, Comunicatii, Mecanica, Limbi Straine, Bucatar, Servicii Publice, Cursuri de Calificare, Tehnologia Informatiei, Cursuri de Perfectionare, Cursuri de Initiere, Stivuitorist, Macaragiu, Transportat, Igiena Corpului Omenesc