Naturanoastra, Cluj-Napoca

Primaverii nr 6
Cluj-Napoca - Manastur
Cluj
Telefon:
0751209820 Call
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site internet

Descriere

NATURA NOASTRA isi doreste, ca pe langa a va oferi o serie de produse naturiste, sa devina un real partener pentru sanatatea dumneavoastra.
Optiunile noastre: calitatea, eficienta, oportunitatea serviciilor.

Profil lung
"NATURA NOASTRA" isi doreste, ca pe langa a va oferi o serie de produse naturiste, sa devina un real partener pentru sanatatea dumneavoastra. De aceea, din multitudinea de produse existente pe piata si dupa o evaluare prealabila a cerintelor (in functie de: varsta, afectiuni), incercam sa raspundem dorintelor dumneavoastra .

Optiunile noastre: calitatea, eficienta, oportunitatea serviciilor.

COMPARTIMENTUL CONSULTANTA A "NATURA NOASTRA"- asigura consultatii si recomandari medicale gratuite, pentru partenerii/utilizatorii produselor achizitionate din magazinul propriu (contact: 0751209820 sau e-mail).

Nu ne-am propus sa incarcam pagini intregi cu produse greu accesibile ci chiar sa va cerem parerile, sugestiile pentru ca ne intereseaza mai mult raportul pret/calitate/accesibilitate/adresabilitate.

Pagina de produse naturiste "NATURA NOASTRA" este construita dupa un studiu atent al afectiunilor mai frecvente si pe grupe de varsta. Compartimentul de consultanta va sta la dispozitie si va raspunde la intrebari privind: starea de sanatate, administrarea produselor etc.

Suntem in primul rand interesati de evolutia afectiunilor cu care ne confruntam. De aceea, dorim in primul rand sa comunicam cu dumneavoastra, apoi daca alegeti un produs de pe pagina noastra, inseamna ca efectul comunicarii a fost cel asteptat de ambii parteneri
-OAMENILOR LE PLACE SA CUMPERE DE LA OAMENI NU DE LA MASINI !!!

-Oricand aveti nevoie "NATURA NOASTRA" sta la dispozitia dumneavoastra, pentru orice fel de lamuriri (telefonic sau prin e-mail).

-"NATURA NOASTRA" VA OFERA SANATATE LA SCARA UMANA !!!

ATENTIE - NOTIFICARE:

-A nu se depasi doza zilnica recomandata
-A se pastra la loc uscat, ferit de caldura
-A nu se lasa la indemana copiilor
-Suplimentele alimentare (prezentate pe acest site) nu inlocuiesc un regim alimentar variat, exercitiile fizice de intretinere necesare si nu se substituie recomandarilor medicale de specialitate (pentru informatii medi

Păreri

relu fexan

director

din 25 aprilie 2013

Este un site ok cu produse de calitate superioara.
Tags: #acid hyaluronic#colagen tip 2#pure dha#hadh#zeelScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere despre Naturanoastra!

Cunoşti firma Naturanoastra? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Suplimente Nutritive, Produse pentru Copii, Cancer, Detoxifiere, Osteoporoza, Acid Hialuronic, Reumatism, Imunitate, Gonartroza, Coxartroza, Rinichi, Diaree, Colon, Infectie, Cistita, Stomac, Produse pentru Raceala, Acid Hyaluronic, Produse pentru Afectiuni Urinare, Produse pentru Detoxifiere, Greata, Adenom, Produse pentru Gripa, Produse Obezitate, Graviola, Cistita Interstitiala, Cistite, Varsaturi., Anititumorale, Arabinoxylane, Strontiu, Ecoli, Cancer Rinichi, Asparagus, Sparanghel, Antitumoral, Gastrita Reflux, Helicobacter Pylori, Samburi Caise, Helicobacter, Nefrita, Helicobacter Pilory, Zeel