Don Prod Impex S.R.L, Cluj-Napoca

Strada Vuia Romulus 82
400214 Cluj-Napoca
Cluj
Telefon:
0264 437.907 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Site

Descriere

DON Prod Impex este o companie cu o vasta experienta in ceea ce priveste materialele de constructii pentru acoperisuri. In timp, firma s-a dezvoltat, iar activitatea sa a devenit specializata pe comercializarea de materiale pentru acoperisuri si mansarde. Toate lucrarile noastre respecta calitatea si standardele producatorilor. Societatea noastra a executat prima lucrare din Cluj bazata pe standardul si calitatea produselor GERARD. De asemenea, DON este printre primii 10 distribuitori ai produselor Rova.

Profil lung
Oferta noastra cuprinde ferestre de mansarda Fakro, sisteme de scurgere Raiko si sisteme de izolatie inteligente. Va punem la dispozitie specialistii nostri constructori, care vor realiza acoperisul dumneavoastra cu toata grija si priceperea, ca si cum ar lucra pentru propriul lor acoperis.

˝Misiunea firmei DON Prod Impex SRL este de a identifica cu exactitate şi a satisface în mod onest nevoile clienţilor. Respectul pentru clienţi şi nevoile lor a fost răsplătit întotdeauna pe măsura eforturilor depuse de firmă˝.

Iar pentru ca treaba bine facuta inseamna clienti multumiti, ne mandrim cu prieteniile legate de-a lungul timpului cu cei care au avut nevoie de serviciile noastre. Astfel, prin produse de calitate si servicii profesioniste dorim sa fim alaturi de clientii nostri, mentinand ridicata stacheta calitatii in tot ceea ce oferim sau vom oferi pe viitor.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Don Prod Impex S.R.L!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Ferestre, Acoperisuri, Acoperis, Tigle, Tabla Cutata, Ferestre de Mansarda, Tigle metalice, Folie Anticondens, Sisteme de Scurgere, Placile pentru Acoperis