Sc Rudeni Grup Srl, Chitila

Str. Fortului Nr. 31
077045 Chitila
Ilfov
Telefon:
021.493 61 66 Call
Fax:
021.490 20 58
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Pagină verificată, Ultima actualizare acum 3 luniPagină verificată
Ultima actualizare acum 3 luni

Rută

Site

Descriere

SC Rudeni Grup srl pune in vanzare materiale de constructii din cele mai diverse game: Caramida POROTHERM, Tigla ceramica, Caramida aparenta-klinker, placa ceramica, Sistem termoizolatie, Rigips, Vopsea, OSB 3, Placaj TEGO cu film fenolic, Pavele beton licenta Austria, Blocuri B.C.A YTONG.
Societatea noastra are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructii din productia interna si din import.

In acest sens va facem cunoscut ca suntem dealeri pentru caramida porotherm Wienerberger, tigla Tondach, placaj tego cu film fenolic, polistiren Austrotherm si Carocaz, pavele tip Wienerberger, sisteme acoperire Dufa, Placi OSB 3, caramida aparenta Klinker, BCA Ytong.

Profil lung
Suntem pozitionati pe linia de centura Bucuresti-Chitila si avem posibilitatea de aprovizionare si pe cale ferata . Mentionam, ca avem deja o retea de desfacere creata iar produsele noastre sunt solicitate atat de persoane fizice cat si juridice, interesate de aceste materiale de costructii. Detinem spatii de depozitare: rampa betonata de 6000 mp si depozite acoperite cu o suprafata de 700 mp.

Personalul isi desfasoara activitatea principala de ofertare si vanzare in 3 birouri. Personalul este format din 18 angajati ,iar in baza logistica a firmei detinem stivuitoare,autoutilitare si 3 camioane cu macara, proprie.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Sc Rudeni Grup Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Adezivi, Rigips, Vopsea, Tigla Ceramica, Caramida Porotherm, Pavele Beton, Placa Ceramica, Osb 3, Sistem Termoizolatie, Caramida Aparenta-Klinker, Placaj Tego cu Film Fenolic