Asociatia Nationala Cinegetica, Călăraşi

Str. Pacii 2
910061 Călăraşi

Telefon:
0765.235.237 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
10:00 – 20:00
marţi
10:00 – 20:00
miercuri
10:00 – 20:00
joi
10:00 – 20:00
vineri
10:00 – 20:00
sâmbătă
10:00 – 14:00
duminică
10:00 – 14:00

Este inchis

Orar Asociatia Nationala Cinegetica

Descriere

Scopul A.N.C. il reprezinta sustinerea dezvoltarii economice, coordonarea, organizarea si promovarea intereselor intreprinderilor mici si mijlocii si a intreprinzatorilor particulari. Obiectivele cele mai importante propuse sunt: - stimularea creerii de asociatii economice si profesionale care sa sustina interesele intreprinzatorilor particulari.
- acordarea de asistenta catre potentialii intreprinzatori pentru administrare in faza de demarare a activitatii, pentru solutionarea unor probleme financiare, organizatorice, manageriale, tehnice. - desfasurarea de activitati de sprijinire a parteneriatului in afaceri, schimb de experienta in domeniu, de transfer tehnologic si de participare la tirguri si expozitii.
- organizarea de actiuni de parteneriat international privind intreprinderile mici si mijlocii. - culegerea, prelucrarea si punerea la dispozitie de date si informatii, crearea de baze de date pentru intreprinzatori.

Profil lung
Asociatia Nationala Cinegetica coordoneaza activitatea crescatorilor de prepelite din Romania, ofera asistenta de specialitate, stimuleaza si promoveaza aceasta afacere in randul crescatorilor si al potentialilor crescatori, asigura - in limita posibilitatilor - contracte de vanzare in tara si strainatate.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Asociatia Nationala Cinegetica!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Asociatii, Asociatie, Cinegetica, Membru Asociatie Cinegetica, Membri Asociatie Cinegetica, Asociatie Cinegetica, Asociatii Cinegetice