Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau, Buzău

Str. Independenţei, Nr. 42
120204 Buzău

Telefon:
0238718504 Call
Fax:
0238718504
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Casa Corpului Didactic este unitate conexa a invatamantului preuniversitar, care functioneaza in fiecare judet, respectiv in municipiul Bucuresti, in baza prevederilor art. 50 alin.(1) din Legea invatamantului nr. 84/1995 republicata si ale art. 5, alin. (2) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic. Casa corpului didactic poate organiza filiale in judet, respectiv in sectoarele municipiului Bucuresti.
Organizarea activitatilor de formare continua si a activitatilor cu caracter stiintific, metodic si cultural pentru personalul din invatamantul preuniversitar, in conformitate cu prevederile art.162 (1) din Legea invatamantului nr. 84/1995 republicata

Profil lung
Pentru realizarea programelor proiectate, C.C.D. colaboreaza cu specialisti / experti, atat din cadrul institutiilor furnizoare de pregatire initiala (universitati, colegii, licee), cat si a celor de formare continua - institutii / organizatii acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Directia Generala pentru Educatie Continua, Formarea si Perfectionarea Personalului Didactic. Extensia in teritoriu a programelor C.C.D. se poate asigura si prin derularea unor seturi de programe de formare la distanta.

Păreri

loana009

CCD

, 20 decembrie 2009

Prin CCD Buzau, cadrele didactice pot urma cursuri de perfectionare dintr-o oferta generoasa. CCD dispune de o biblioteca bine dotata si de personal calificat. Cand am scris cea mai recenta carte, am gasit in aceasta biblioteca nesperat de multe informatii rare.

Scrie o părere pentru Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau!

Cunoşti firma Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Colegii, Licee, Personal, Universitati, Parteneri, Cultural, Experti, Invatamant Preuniversitar, Formatori, Metodic, Caracter Stiintific, Specialisti In Consultanta, Metodisti