Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau, Buzău

Str. Independenţei, Nr. 42
120204 Buzău

Telefon:
0238718504 Call
Fax:
0238718504
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Casa Corpului Didactic este unitate conexa a invatamantului preuniversitar, care functioneaza in fiecare judet, respectiv in municipiul Bucuresti, in baza prevederilor art. 50 alin.(1) din Legea invatamantului nr. 84/1995 republicata si ale art. 5, alin. (2) din Legea nr. 128/1997 privind Statutul personalului didactic. Casa corpului didactic poate organiza filiale in judet, respectiv in sectoarele municipiului Bucuresti.
Organizarea activitatilor de formare continua si a activitatilor cu caracter stiintific, metodic si cultural pentru personalul din invatamantul preuniversitar, in conformitate cu prevederile art.162 (1) din Legea invatamantului nr. 84/1995 republicata

Profil lung
Pentru realizarea programelor proiectate, C.C.D. colaboreaza cu specialisti / experti, atat din cadrul institutiilor furnizoare de pregatire initiala (universitati, colegii, licee), cat si a celor de formare continua - institutii / organizatii acreditate de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin Directia Generala pentru Educatie Continua, Formarea si Perfectionarea Personalului Didactic. Extensia in teritoriu a programelor C.C.D. se poate asigura si prin derularea unor seturi de programe de formare la distanta.

Păreri

loana009

CCD

din 20 decembrie 2009

Prin CCD Buzau, cadrele didactice pot urma cursuri de perfectionare dintr-o oferta generoasa. CCD dispune de o biblioteca bine dotata si de personal calificat. Cand am scris cea mai recenta carte, am gasit in aceasta biblioteca nesperat de multe informatii rare.

Scrie o părere despre Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau!

Cunoşti firma Casa Corpului Didactic Buzau "I. Gh. Dumitrascu" Buzau? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Colegii, Licee, Personal, Universitati, Parteneri, Cultural, Experti, Invatamant Preuniversitar, Formatori, Metodic, Caracter Stiintific, Specialisti In Consultanta, Metodisti