Notar Public Crangasi - Ruxandra Pana, Bucureşti

Strada Ceahlau 10
060378 Bucureşti - Sector 6

Telefon:
021 221 7667 Call
Fax:
021 221 0530
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
09:30 – 19:00
marţi
09:30 – 16:00
miercuri
09:30 – 16:00
joi
09:30 – 19:00
vineri
09:30 – 13:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este inchis

Orar Notar Public Crangasi - Ruxandra Pana

Site

Descriere

Notarul este un liber profesionist, avand statutul unei functii autonome, un reprezentant neutru al intereselor clientilor sai, un consilier nepartinitor pentru chestiuni juridice complexe, indeplinind totodata un serviciu de interes public prin intocmirea actelor de autoritate publica. Ca specialist acorda consultanta partilor, pe care le sfatuieste sa aleaga calea optima pentru realizarea intereselor lor in litera si spiritul legii.

Profil lung
Notarul are obligativitatea sa verifice legalitatea si corectitudinea actului incheiat prin vointa partilor, scutindu-va de consecintele incheierii unui act cu incalcarea legii si care nu-si poate produce efectele dorite de parti. Actul autentificat de notarul public care constata o creanta certa si lichida are putere de titlu executoriu la data exigibilitatii acesteia. In lipsa actului original, titlul executoriu il poate constitui duplicatul sau copia legalizata de pe exemplarul din arhiva notarului public. Investirea acestui titlu executoriu cu formula executorie in conformitate cu prevederile codului de procedura civila asigura satisfacerea rapida a creantei creditorului scutindu-l de un posibil proces lung si costisitor. Deoarece notarul efectueaza pentru parti serviciile de publicitate imobiliara (obtinere de extrase de carte funciara de autentificare, inscrierea dreptului de proprietate si/sau a celorlalte drepturi reale dobandite de parti, etc) garantand astfel siguranta tranzactiilor.

Păreri

Augustin77

Seriozitate

, 16 iunie 2014

Un birou notarial de nota 10, seriozitate si promptitudine!

Scrie o părere pentru Notar Public Crangasi - Ruxandra Pana!

Cunoşti firma Notar Public Crangasi - Ruxandra Pana? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Traducatori, Legalizari Traduceri, Traduceri, Comerciale, Declaratii, Sigilii, Procuri, Legalizari Copii, Contractuale, Data Certa, Legalizari Semnaturi, Certificari de Fapte, Eliberare Duplicate, Primiri In Depozit, Succesorale