Marcus Electronics Srl, Bucureşti

Strada Moinesti 7
061231 Bucureşti - Sector 6

Telefon:
0720.667.800 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
10:00 – 21:00
marţi
10:00 – 21:00
miercuri
10:00 – 21:00
joi
10:00 – 21:00
vineri
10:00 – 21:00
sâmbătă
10:00 – 21:00
duminică
Închis

Este deschis

Orar Marcus Electronics Srl

Site

Descriere

Suntem o echipa tanara si dinamica, capabila sa faca fata noilor provocari si cerinte din domeniul REPARATIILOR ELECTRONICE. Punem pret doar pe calitatea si promptitudinea serviciilor oferite, astfel, inca de la inceput, am reusit sa oferim servicii de calitate si sa tratatam fiecare client cu maxima seriozitate si profesionalism. Suntem "doctori" in reparatii electronice si avem 'remedii' pentru fiecare tip de echipament electronic.
Mai mult, putem sa ne deplasam la domiciliul astfel castigam timp pentru dumneavoastra, un aspect atat de important in ziua de astazi. De asemenea in cazuri speciale, specialistii nostri in reparatii de echipamente electronice se pot deplasa in orice localitate de pe teritoriul Romaniei.
Ne suni sau ne scrii un e-mail, iar noi trimitem la tine o echipa de specialisti ca sa-ti rezolve rapid si eficient problemele aparute la echipamentele electronice. Simplu si comod!

Profil lung
Service-ul nostru dispune de un laborator propriu in Bucuresti, dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a diagnostica si rezolva orice tip de defectiune aparuta la echipamentele electronice de uz general cat si pentru cele dedicate. SC Marcus Electronics SRL inseamna: profesionalism si seriozitate; incredere si competenta; garantarea serviciilor oferite (6-24 luni); preturi avantajoase.

Rută

Păreri

Cetatean european

calitatea serviciilor

, 11 martie 2013

Din punctul meu de vedere, o "adunatura" (nu se poate discuta de o firma in conditiile in care lucreaza: - curatenie la locul de munca -10 din 10 - respect fata de client - nu poate fi vorba - reparatie estemata la 2 zile intinsa la 8 zile pana am decis sa ma duc sa ma duc la alta firma de profil ; - electronicele zac in spatiul infect cu cm de praf pe ele). NERECOMANDAT CU DRAG!
Tags: #cuptor microunde#seriozitateScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Marcus Electronics Srl!

Cunoşti firma Marcus Electronics Srl? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Facebook Google+

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Reparatii Calculatoare, Reparatii Laptopuri, Reparatii Televizoare, Service Electronice, Reparatii Monitoare Lcd, Reparatii Gps, Reparatii Cuptoare cu Microunde, Reparatii sisteme Audio, Reparatii Casetofoane Auto, Reparatii Camere Video, Reparatii Cd Auto, Reparatii Aparate Foto, Reparatii Videoproiectoare, Reparatii Casetofoane, Reparatii Mp3, Reparatii Mp3 Auto, Reparatii Dvd Auto, Reparatii Retroproiectoare, Reparatii Combine Muzicale, Reparatii Cd Player