Sc. Atom Service Srl, Bucureşti

Str. Poiana Marului nr 6
Bucureşti - Sector 4

Telefon:
0734743473 Call
Fax:
0214500088
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site internet

Descriere

Din 2003 pana in prezent Atom Service a activat pe piata instalarii si service-ului de videointerfoane, interfoane, sisteme de alarmare si supraveghere video rezidentiale, atat cu produse romanesti cat si cu intalatii din import. Oferim calitate, seriozitate si profesionalism. Dorim sa devenim lideri pe piata interfoanelor de bloc, in acest scop ne-am redus pierderile si am eficientizat sistemul de operare si marketing, am reusit sa venim cu un pret competitiv pentru service, pret ce intoarce cu cativa ani in urma cheltuielile/apartament dedicate serviciului de interfon.

Profil lung
Atom Service va ofera service de calitate, punandu-va la dipozitie: un dispecerat 0734. 743. 473, echipe de teren pentru rezolvarea prompta a defectiunilor, mail office@myq.ro si un numar de fax: 021/450. 00. 88 la care puteti lua legatura cu personalul nostru. Interventiile noastre sunt prompte: in 48h pentru defectiuni obisnuite sau in termen de 5h pentru defectiuni grave (blocari usi).

Pachet service:- constatare precontractuala si aducerea instalatiei in stare de functionare prin achitarea unor tarife preferentiale; - intretinere, reparatii gratuite pentru toate elementele instalatiei:

broasca

amortizor

unitate centrala

aparate interior

distribuitori

cablu

sursa de alimentare

- inlocuirea gratuita a elementelor ce nu pot fi reparate; - tarife preferentiale pentru lucrari deosebite: montare si inlocuire posturi, montare amortizor, broasca, butuc.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Sc. Atom Service Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Servicii


Zona de lucru

Bucuresti, Ilfov.
Facebook Twitter Google+

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Supraveghere Video, Interfoane, Video Interfoane, Amortizor Hidraulic, Amortizor, Proxy, Video Interfon, Interfon Bloc, Tag, Interfoane Electra, Genway, Resel, Carduri Proximitate, Garantie Interfon, Cititor Cartele, Cititoare Optice, Interfon Semiduplex, Montare Post Interfon, Programare Cartele, Post Interfon, Service Electra, Monitor Interfon, Interfon Duplex, Programare Interfoane, Interfon Defect, Interfon In Rate, Post Video, Cititor Independent, Broasca Electrica, Interada, Centrala Interfon, Reparatie Interfon, Service Dvr, Interfon cu Afisaj, Service Resel, Cititoare Pontaj, Service Interada, Service Genway, Cod de Acces Interfon, Cod de Apartament, Cheie Interfon