Kaserom Media Srl, Bucureşti

Soseaua Stefan Cel Mare nr 240
Bucureşti

Telefon:
073 334 7944 Call
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare acum 5 luni

Orar cu publicul

luni
10:00 – 18:00
marţi
10:00 – 18:00
miercuri
10:00 – 18:00
joi
10:00 – 18:00
vineri
10:00 – 18:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este deschis

Orar Kaserom Media Srl

Păreri

buleandraa

vouchere anulate in termen de zece zile de la achizitionare

din 21 ianuarie 2014

În luna august 2013 am achiziţionat 2 vouchere de la Coloseo pe care in termen de 3 zile le-am anulat, cerand returnarea banilor platiti online. Am luat legatura cu reprezentantul Coloseo care a afirmat ca va returna banii in 30 de zile si nu in zece cum este normal invocand tot felul de motive. Ulterior, fiindca banii nu au fost returnati am revenit cu nenumarate telefoane si solicitari e mail la care nu mi s a raspuns nimic concret. În consecinţă mă văd nevoită să depun mai departe plângere pentru înţelăciune, nu înainte de a vă avertiza să nu cumpăraţi vouchere de la această firmă pentru că riscaţi.
flowerchild413

protectia consumatorului

din 29 decembrie 2013

Am cumparat un produs pe www.coloseo.ro pe data de 4 noiembrie. Suntem in 29 decembrie si produsul inca nu a venit. Am vorbit de nenumarate ori cu acelasi angajat, care parea mai mult deranjat de faptul ca sun sa intreb de livrare si de fiecare data imi spunea aceleasi replici obosite (vine saptamana viitoare, vine marti, vine joi, vine la pastele cailor). Nu cred ca vreau sa ma mai lupt cu ei deci voi depune plangere oficiala la Protectia Consumatorului si voi lua banii inapoi, pentru ca e evident ca i-am dat degeaba. Aproape 2 luni au trecut si doar nesimtire am primit din partea coloseo.ro. NU CUMPARATI VOUCHERE de aici. Duceti-va oriunde altundeva ca aici nu va primiti produsele in veci, doar injuraturi la telefon. As fi dat mai putin de 1 stea dar nu se poate, din pacate.
Tags: #neseriozitate#protectia consumatorului#produs platit si neprimitScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Comentariu

din 10 ianuarie 2014

Am cumparat si eu un voucher de la ei pe 14 octombrie,iar produsul mi-a fost livrat pe 22 noiembrie, din pacate am fost nevoita sa-l returnez pentru ca nu se afla in conditii optime din punct de vedere calitativ,nici pana in prezent,10.01.2014 nu mi s-a restituit contravaloarea voucherului si sunt foarte greu de contactat pentru ca nu raspund la telefoane sau e-mailuri,.le-am facut reclamatie si pe viitor am sa-i ocolesc si sper ca alte persoane ce vor sa apeleze la serviciile lor sa citeasca intai parerile..

Scrie o părere despre Kaserom Media Srl!

Cunoşti firma Kaserom Media Srl? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Facebook Twitter

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Reduceri