Farmacia Help Net 4, Bucureşti

Sos. Mihai Bravu, Nr. 128
Bucureşti

Telefon:
0314.050.446 Call
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Echipa Help Net reuneste mai mult de 800 de profesionisti, cu studii in medicina, farmacie, management, informatica, resurse umane, marketing, juridic, comunicare, logistica sau aprovizionare.

Help Net investeste constant in pregatirea profesionala a echipei sale, pentru ca aceasta sa se poata adapta rapid la schimbarile care intervin pe piata si sa poata satisface eficient nevoile clientilor.

Profil lung
Prima farmacie Help Net a fost infiintata in Timisoara, in anul 1998. In prezent, Help Net detine 105 de farmacii in Bucuresti, Brasov, Pitesti, Ploiesti, Constanta, Arad, Timisoara, Jimbolia, Sannicolaul Mare, Lugoj, Cluj, Alba Iulia, Slobozia, Baia Mare, Satu Mare, Sfantu Gheorghe, Giurgiu, Galati, Deva, Iasi si Fagaras, Tg. Mures, Tomnatic iar extinderea continua.
Sa devenim reteaua de farmacii cu cel mai mare numar de clienti fideli, in intreaga tara.
Help Net Farma este o companie romaneasca pe actiuni, ce opereaza unul dintre cele mai importante lanturi de farmacii, cu o cifra de afaceri de 62 milioane Euro in 2008.Help Net Farma face parte din grupul Farmexim, primul importator si distribuitor de produse farmaceutice din Romania. Farmexim este de 18 ani prezent pe piata si are o excelenta acoperire a circuitului intern si de retail.
Lantul de farmacii Help Net are 105 de puncte de vânzare pe tot teritoriul Romaniei si un trafic lunar de 590 000 de persoane.
Help Net este un nume puternic, recunoscut pe piata de profil, cu o echipa manageriala experimentata compusa din profesionisti, forta de vanzare si baza logistica puternica.

Păreri

Scrie tu prima părere despre Farmacia Help Net 4!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Farmacii, Farmacie Umana, Fiole, Aciclovir, Flebogamma, Mydocalm, Virolex, Brufen, Cancidas, Itraconazol, Nimotop, Ibuprofen, Gentamicin Krka, Ginkor Fort, Capsole