Casa Brandusa, Bucureşti

Str. Branduselor Nr.56, Vitan
031257 Bucureşti

Telefon:
0213 237 155 Call
Fax:
0213/237.155
Site:
Ultima actualizare acum 19 zile

Rută

Descriere

Situat nu departe de centrul capitalei, la aproximativ 400 m de Bucuresti Mall Vitan, pe Str. Branduselor, restaurantul Casa Brandusa ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor.
PROGRAM FUNCTIONARE: 11-23

Profil lung
Terasa o adevarata gradina plina de verdeata, iti ofera atat intimitatea necesara cat si un ambient inedit in peisajul restaurantelor bucurestene. Terasa este dotata cu un sistem performant de racire a aerului, creand o atmosfera placuta in zilele insorite. Renovat de curand, restaurantul se prezinta acum clientilor vechi si noi, intr-o lumina noua cu un aer deosebit in care este imbinat elegantul cu confortabilul.

Păreri

Cobzaru Valentin

a rezistat in timp

, 19 decembrie 2009

stiu acest restaurant de cel putin 16 ani , este un local ce a aparut la putin timp dupa revolutie cu preturi exceptionale ce a facut ca acest local sa reziste in timp si sa-si formeze un personal calificat .

Scrie o părere pentru Casa Brandusa!

Cunoşti firma Casa Brandusa? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Restaurant, Restaurante, Nunti, Terasa, Mese Festive, Botezuri, Aniversari, Organizare Nunti, Restaurante Specific Romanesc, Petreceri Private, Piscina, Organizare Petreceri Private, Organizare Receptii, Factura Fiscala la Cerere, Restaurant Romanesc, Zona Nefumatori, Tv Bar, Cadru Verde, Meniu International, Tinuta Obligatorie, Preparate la Gratar cu Carbuni, Meniu Mese Festive, Petreceri de Reuniune, Petreceri de Diplome, Un Local Modern Amenajat, O Ambianta Placuta