Caminul Privat pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva, Bucureşti

Calea Giulesti, 471
060271 Bucureşti - Sector 6

Telefon:
0733 518 328 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site

Descriere

Căminul este cuprins între Lacul Morii şi vecinătatea Pădurii Roşu. Incinta căminului se întinde pe o suprafaţă de 8000 mp, cu personal calificat şi selectat conform normelor în vigoare.
Vor fi asigurate un numar de 110 locuri, în camere de 2, 3 sau 4 paturi, cu băi proprii şi garsoniere pentru 1, 2, 3 persoane în funcţie de cerinţe.

Profil lung
Înscrierile se fac la numărul de telefon 0733 51 83 28, prin email la adresa contact@caminpentrubatrani.roAceastă adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza, sau online, completand formularul de contact( click pentru a deschide formularul).
Deschiderea şi primirea rezidenţilor a inceput cu data de 01.07.2010, iar inaugurarea celui mai mare şi singurului cămin privat din sectorul 6 a fost de "Ziua Internaţională a Vârstnicului" în data de 01.10.2010.
Preţul pentru un rezident în căminul nostru este de 2000 lei lunar, iar serviciile sunt prezentate pe site-ul nostru. Pentru mai multe detalii vă aşteptăm să ne contactaţi.

Dupa o viata intreaga de munca, griji si oboseala, orice om are dreptul sa se bucure de pace, odihna, atentie din partea celor din jur, respect si devotament. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva", este locul ideal in care sa te relaxezi si sa te bucuri de fiecare clipa.
Caminul "Sf. Cuvioasa Parascheva" se doreste a fi cunoscut pentru conditiile superioare oferite tuturor rezidentilor, pentru calitatea ireprosabila a serviciilor incluse, dar si pentru atentia sporita pe care o acorda personalitatii si nevoilor fiecarui indifid. Oferim un ambient cald, placut, personal amabil si dedicat, profesionalism si nu in ultimul rand prietenie.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Caminul Privat pentru Batrani Sf. Cuvioasa Parascheva!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Ingrijire, Camin, Batrani, Privat, Azil, Camin Batrani, Azil Batrani, Varstinici, Camin Independent, Camin Privat