Necesar Prod Srl Braila, Brăila

Bulevardul Dorobantilor 5, Bl.A5, Parter
810231 Brăila

Telefon:
0239 617 563 Call
Fax:
0239 612 616
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Societatea comerciala NECESAR PROD S.R.L. a luat fiinta in anul 1996. Asadar am implinit 10 ani de existenta si de experienta, pe care ii punem in slujba clientilor nostri.
Societatea a inceput activitatea in domeniul proiectarii de instalatii pentru constructii, respectiv instalatii de incalzire, de gaze, sanitare, canalizare, ventilatii-climatizare. Drept pentru care obiectul de activitate principal este "Activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta legate de acestea".
Incepand din anul 2000, societatea isi diversifica obiectele de activitate si, pe langa proiectare, incepe sa execute lucrari de instalatii pentru constructii, respectiv instalatii de incalzire, de gaze, sanitare, de canalizare, ventilatii-climatizare pentru clienti persoane fizice si persoane juridice.

Profil lung
In anul 2012, societatea a deschis punct de lucru in Galati, pentru a oferi si galatenilor aceleasi servicii de calitate de care beneficiaza brailenii. Pe tot parcursul existentei, societatea a cunoscut o permanenta dezvoltare si o diversificare a serviciilor oferite. De asemenea, s-au facut, in mod constant, investitii pentru asigurarea unei baze materiale cat mai complexe.
In anii 1998, 2000 si 2002, S.C. NECESAR PROD S.R.L.
a fost clasificata de Camera de Comert si Industrie Braila pe locul II in topul judetean al firmelor, la categoria intreprinderilor mici, iar in anul 2004 societatea a obtinut locul IV. La ora actuala, societatea are 15 angajati in activitatea de executie si prestari servicii, care au calificari diverse : instalatori, inclusiv instalatori autorizati ANRE pentru lucrari in domeniul gazelor naturale, lacatusi, sudori, inclusiv sudori autorizati ISCIR pentru sudura in otel si in polietilena.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Necesar Prod Srl Braila!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Izolatii, Vopsitorii, Executie Instalatii termice, Bransamente apa, Proiectare Instalatii industriale, Executie Instalatii industriale de Gaze, Prelucrare Confectii metalice, Executie Instalatii pentru Constructii, Bransamente Canalizare, Executie Instalatiile sanitare, Productie Instalatii industriale