Ecomed Srl, Botoşani

Strada Primaverii
710070 Botoşani

Telefon:
0331.103 070 Call
Fax:
0331.103 070
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Profesionalismul personalului, dotarea cu aparatura de ultima generatie atat a laboratorului cat si a cabinetelor de specialitate participarea permanenta la cursuri de perfectionare a facut ca an de an numarul beneficiarilor sa creasca astfel incat la doar doi ani de la infiintare Centrul Medical Ecomed sa devina cel mai important furnizor de servicii medicale private din judetul Botosani.

Profil lung
Firma ECOMED SRL s-a infiintat in 2002 in orasul Dorohoi avand drept activitate unica un laborator de analize medicale. In 2004 activitatea se extinde in Municipiul Botosani prin infiintarea unui Centru medical avand in componenta cabinete medicale de specialitate si laborator de analize medicale.Laboratorul este acreditat RENAR din 2004.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Ecomed Srl!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Cabinete medicale, Laborator, Analize medicale, Hematologie, Laborator de Analize medicale, Imunologie, Biochimie, Bacteriologie, Servicii medicale Private, Hormoni, Analize de Urina, Serografie Boli Infectioase, Binete medicale de specialitate, Analiza Materiilor Fecale