Directia Generala de asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Botosani, Botoşani

Strada Maxim Gorki 4
710171 Botoşani

Telefon:
0231.537.993 Call
Fax:
0231.511.047
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Botosani este institutia publica aflata în subordinea Consiliului Judetean Botosani care are rolul de a asigura aplicarea politicilor si strategiilor guvernamentale de asistenta sociala la nivel judetean in domeniul protectiei copilului si a familiei, a persoanelor cu handicap, in vederea prevenirii si combaterii marginalizarii sociale si a saraciei.

Profil lung
În domeniul protectiei persoanelor cu handicap, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura respectarea drepturilor persoanelor cu handicap prin acordarea de servicii de asistenta, consiliere, îngrijire, tratament, recuperare, reabilitare, orientare si formare profesionala, precum si alte tipuri de servicii, în functie de nevoile persoanelor cu handicap.

În domeniul protectiei copilului si a familiei, D.G.A.S.P.C. Botosani asigura promovarea si respectarea drepturilor copilului, prevenirea separarii copilului de familie, propune si aplica masurile de protectie speciala pentru copiii aflati în dificultate (copiii abuzati, neglijati, exploatati, abandonati).

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Directia Generala de asistenta Sociala Si Protectia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Botosani!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Asistenta Sociala, Recuperare, Consiliere, Handicap, Îngrijire, Familiei, Protectie Copii, Persoanelor cu Handicap, Copiii Abuzati, Protectiei Copilului, Neglijati, Abandonati, Combaterii Marginalizarii, Exploatati, Marginalizarii Sociale