Pensiunea Saon, Bicazu Ardelean


617065 Bicazu Ardelean
Neamţ
Telefon:
0233255599 Call
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Rută

Descriere

Pensiunea noastra este dotata cu 10 camere avand cablu TV, Internet, salon cu semineu, foisor, piscina, loc de joaca pentru copii, gratar, bar, restaurant, bucatarie, acces Internet gratuit, parcare proprie, sala de mese, programe turistice, teren de sport, cablu TV, frigider.

Profil lung
Camerele, in numar de 10 cu 5 bai, 2 living-uri si apartamentul pastraza traditia veche moldoveneasca, aici putand gasi mobilier si obiecte de patrimoniu datand din anii 1600.
Elementele de arta moldovenesti si de arta proprie pot fi regasite expozitiv in pensiune. Salonul cu semineu este gazda unor petreceri de neuitat.
Romanticii pot servi masa in acest salon in cadrul propice acestor serate. La fel este si gratarul in aer liber. Daca sunteti doritor de o seara unica, puteti innopta in grajdul cu fan, petrecand clipe unice in zona. In curand veti putea beneficia de acces la piscina proprie situata langa foisor si la terenul de tenis. Exista un spatiu amenajat pentru jocurile copiilor.
Bicazu Ardelean este locul ales a fi asezat la limita dintre Moldova si Ardeal, fiind prima comuna din Transilvania. Din acest motiv varietatea de mancaruri imbina retete traditionale moldovenesti si ardelenesti.
Situat intre Muntii Tarcaului, Muntii Hasmasului (Cheile Bicazului, Lacu Rosu, Muntii Suhard) si Masivul Ceahlau, pe teritoriul comunei este si singura cale de acces auto pana la cota 1700, zona fiind impanzita de izvoare de apa minerala carbogazoasa.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Pensiunea Saon!

Împărtășește-ți experiența!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Restaurant, Pensiune, Parcare, Agroturism, Frigider, Gratar, Camere Duble, Piscina, Cablu Tv, Parcare Proprie, Semineu, Loc de Joaca pentru Copii, Teren de Sport, Programe Turistice, Salon cu Semineu, Plimbari cu Sareta, Bucatarie pentru Turisti