Pilot Power Tuning, Bascov

Strada Serelor 2
117045 Bascov
Arges
Telefon:
0248.270.109 Call
Site:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

PILOT power tuning face parte diu Grupul Industrial Componente, fiind specializat in domeniul sistemelor de esapament si tuning-ului exterior. Service-ul este autorizat RAR in clasa I de omologare, oferind servicii de inalta calitate, consultanta in domeniu, garantie si postgarantie. PILOT este unic reprezentant al marcii Romcat Borla in Romania si totodata partener oficial Magnaflow, Sebring si ADS Performance.

Profil lung
Dispunand de intreaga tehnologie si instruire Romcat Borla, motivati de entuziasmul specific varstei si pasiunea pentru masini, iar nu in cele din urma dornici de a fi in permanenta in mijlocul evenimentelor auto, echipa PILOT va ofera garantia unor servicii de calitate si feed-back-ul necesar pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte. PILOT Team va sta la dispozitie prin service-urile din PITESTI (sediu central), BUCURESTI (franciza) si CONSTANTA (parteneriat) si asigura totodata o retea de distributie in intreaga tara prin intermediului magazinului on-line si al dealerilor zonali.

Păreri

Scrie tu prima părere pentru Pilot Power Tuning!

Împărtășește-ți experiența!


Facebook

Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Esapament, Sisteme de Evacuare, Catalizator, Sonda Lambda, Tobe Sport, Sisteme de Esapament, Evacuare Sport, Sisteme Esapament Sport, Tobe Inox Sport, Sisteme Esapament Inox, Pilot Esapamente, Sisteme Evacuare Inox, Sisteme Esapament