Clinica Palade S.R.L, Bacău

Str. Erou Ciprian Pintea, Nr. 21
600112 Bacău

Telefon:
0234/206.125 Call
Fax:
0234/206.126
Site internet:
E-mail:
Trimitere mesaj
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Site internet

Descriere

Clinica Palade este o clinica chirurgicala particulara din orasul Bacau. Este un loc unde profesionalismul este posibil printr-o aparatura de ultima generatie, interventia chirurgicala este la cel mai inalt nivel, iar confortul pacientului este lege. Locul unde ai vrea sa fii cand ai o problema cu rezolvare chirurgicala.

Păreri

Anitta

O parere subiectiva

din 8 iunie 2013

Am fost la neurologie pentru un consult, am stat cam o ora degeaba fiindca nu era nici un medic (desi trebuia sa fie dupa program); a aparut o doamna imbracata in halat alb- scortoasa si rece- iar dupa ce i-am spus ca am cazut si m-am lovit la cap, in 2 minute m-a convins ca nu e bine sa fac nici o analiza fiindca toate sunt daunatoare; nici nu a pus mana pe mine (putea sa-mi verifice pupilele, reflexele, etc.) dar mi-a luat 70 de lei dupa ce mi-a aruncat o privire lunga-lunga (probabil mi-a "numarat" banii din portofel). Si uite asa am dat 70 de lei degeaba, dupa 2 minute de priviri glaciale ale doamnei doctor. A, si mi-a dat o reteta cu un medicament pe care mi-l putea da orice farmacista fara sa mai trec pe la medic. La plecare fata de la receptie mi-a spus cu cea mai dulce voce din lume "Mai poftiti pe la noi !!!" Si n-am mai poftit niciodata de atunci. A trebuit sa ma duc la alt medic si sa-mi rezolv problema de sanatate.
proca ioana

o mica parere

din 11 februarie 2010

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.
Nicoreac Ioan

...

din 25 decembrie 2009

eu drept sa spun nu am fost multumit deloc de aceasta clinica.mizerie,paturi rele.nu o recomand la nimeni.

Comentariu

din 11 februarie 2010

Clinica lui Palade..din punctul meu de vedere este una dintre clinicile cele mai bune din Bacau..pe mine mai mult ma intereseaza personalul institutiei..si am fost multumite ori de cate ori am avut vreo problema si am apelat la serviciile acesteia.
berzantu alina

Pretul

din 18 decembrie 2009

Ca sa spun drept au preturile exagerate.


Scrie o părere despre Clinica Palade S.R.L!

Cunoşti firma Clinica Palade S.R.L? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Sanatate, Farmacii, Spitale, Climatizare, Centre medicale, Policlinici, Chirurgie, Spital, Ginecologie, Mobile, Orl, Dermatologie, Obstetrica Ginecologie, Urologie, Clinica, Cabine Dus, Ortopedie, Obstetrica, Chirurgie Generala, Clinici Si centre medicale, Traumatologie, Audiometrie, Ambulatorii Policlinici Spitale, Clinici medicale, Neonatologie, Chirurgie Orl, Chirurgie Pediatrica, Mica Chirurgie, Chirurgie Copii, Chirurgie Ginecologica, Paturi Electrice, Chirurgie Adulti, Farmacie Generala, Compartiment Ati, Paturi Spital, Proceduri Chirurgicale, Dermatochirurgie, Mica Chirurgie Ginecologica, Salon Paturi Electrice, Chirurgicala, Pat Multifunctional, Monitoare Pat, Paturi Ati, Clinica Palade, Clinica Palade Clinica Chirurgicala Particulara Bacau, Clinica Chirurgicala, Statie Sterilizare, Monitoare Supravegherea Functiilor Vitale, Secretariat Medical, Farmacie Circuit Inchis, Salon Terapie Intensiva, Compartiment Neonatologie