Oficiul Poştal Arad 3

Str. Eminescu Mihai Nr. 26
310540 Arad

Telefon:
0257 280 550 Call
Fax:
0257/280550
Site:
Ultima actualizare cu mai mult de 6 luni în urmă

Orar cu publicul

luni
07:00 – 19:00
marţi
07:00 – 19:00
miercuri
07:00 – 19:00
joi
07:00 – 19:00
vineri
07:00 – 19:00
sâmbătă
Închis
duminică
Închis

Este deschis

Orar Oficiul Poştal Arad 3

Descriere

CN Poşta Română SA este operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale şi se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (75 la sută din pachetul de acţiuni) şi Fondul Proprietatea (25 la sută din pachetul de acţiuni).

Profil lung
Poşta Română îşi desfăşoară activitatea în domeniul comunicaţiilor poştale, obiectul principal de activitate fiind administrarea, dezvoltarea, exploatarea serviciilor de poştă şi colaborarea cu organizaţii similare străine în realizarea acestor servicii pe plan internaţional, în conformitate cu prevederile Ordonanţei nr. 31/2002 aprobată prin Legea nr. 642/2002 privind serviciile poştale şi a licenţelor ori autorizaţiilor acordate. CN Poşta Română SA este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale, furnizor unic de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României, la tarife accesibile tuturor utilizatorilor şi la standarde ridicate de calitate. Poşta Română participă pe piaţa liberă a serviciilor de poştă şi presă cu valoare adaugată în calitate de concurent şi desfăşoară şi alte activităţi colaterale, necesare realizării în condiţii de rentabilitate a obiectului său principal de activitate, respectiv comerţ exterior, aprovizionare, cercetare şi proiectare tehnologică şi informaţională, servicii medicale, învăţământ, social-culturale etc.

Rută

Păreri

DANA OLARU

Suplimentare posturi

, 19 mai 2013

Ar fi o idee foarte buna sa mai angajati personal sau sa distribuiti coletele si la alt oficiu postal, nu de alta dar pentru ridicarea unui colet stai la coada ore in sir, ceea ce mi se pare inuman, deoarece spatiul este foarte mic si au fost situatii cand am avut stari de lesin, datorita locului inghesuit.Va multumesc pentru intelegere si sper ca pe viitor veti gasi o solutie in sprijinul clientilor Postei Romane.
Tags: #imi pare rau dar data viitoare voi face o pozaScrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Oficiul Poştal Arad 3!

Cunoşti firma Oficiul Poştal Arad 3? Împărtășește-ți experiența! - scrie o părere!


Cuvinte cheie

Cuvinte cheie:

Posta, Prioripost, Oficii Postale, Colete Poştale Interne, Colete Poştale Internationale, Serviciul Schimbare Destinaţie, Colete Poştale Internaţionale cu Ramburs, Prioripost Facturi, Prioripost cu Valoare Declarată Fixă, Corespondenţă Internaţională cu Ramburs, Skypak, Serviciul Express, Poşta de Scrisori, Colete Poştale Interne cu Ramburs, Serviciul Confirmare de Primire, Serviciul Ramburs, Corespondenţă Internă cu Ramburs